Decentna zvjezdana manikura

Objavljeno u Ljepota, Tutoriali, autorica: - 09.03.2018.

 

Donosim tutorial za vrlo jednostavnu, decentnu, a zanimljivu manikuru. Zapravo toliko je jednostavna da sam tutorial nije niti potreban, ali možda će vam poslužiti kao ideja za vašu sljedeću manikuru. 

Ovu manikuru vidjela sam prije više mjeseci negdje na Instagramu. U trendu su vrlo decentne manikure, jednostavne za napraviti, a vrlo efektne i elegantne. Nisam imala zvjezdice potrebne veličine (trebaju biti vrlo male) pa nisam mogla isprobati.

Prije par dana stigli su Essence noviteti za proljeće i ljeto. Među njima se nalazi i Loose Glitter u obliku mini zvjezdica. Zvjezdice su srebrne i dolaze u dvije veličine, manjoj i većoj. Idealno za moju manikuru! Odmah sam ju isprobala pa donosim postupak i rezultat.

Za decentnu zvjezdanu manikuru bit će vam potrebni samo:

 • Proziran lak za nokte (ja sam koristila gust i vrlo sjajan, brzosušeći Seche Vite Top Coat, jedan od mojih dugogodišnjih favorita)
 • Male srebrne zvjezdice (Essence Loose Glitters 01 Star Child)

 

 1. Korak:
  Nanesite prozirni lak na nokat, u nešto debljem sloju. Preporučujem da radite nokat po nokat kako se lak ne bi osušio i zvjezdica se lakše primila na mjesto gdje želite.
 2. Korak:
  Pomoću čačkalice s malo laka na vrhu, uzmite zvjezdicu i smjestite ju na željenu poziciju na noktu. Ova manikura ljepše će izgledati ako zvjezdice na pojedinom noktu budu na različitim pozicijama. Možete staviti i više mini zvjezdica na jedan nokat, ali jedna po noktu daje baš poseban, decentan, a zanimljiv izgled.
 3. Korak:
  Na nokat, preko zvjezdice, nanesite još jedan deblji sloj prozirnog laka. Možete dodati i dva sloja ako je vaš lak manje gust.

 

 

To je to! Decentna zvjezdana manikura je gotova.

Ja sam koristila mini zvjezdice i na noktu palca veću zvjezdicu. Ta veća zvjezdica prva je ispala s nokta jer rubovi malo vire. Zbog toga je dobro koristiti više slojeva prozirnog laka kako bi se potpuno prekrili rubovi zvjezdica. Kako bi vaša manikura bila dugotrajnija, ovu manikuru moglo bi se izvesti i s prozirnim gel lakom za nokte.

Na Šminkerica Instagram profilu pogledajte mini video kako manikura izgleda:

Kako vam se sviđa ova manikura? Volite li nositi jednostavne manikure?

*Essence zvjezdice su PR proizvod

 

Ovaj članak ima 2 komentara.

 • Eowyn

  Baš jednostavna i profinjena manikura. Volim nositi svašta na noktima,od drečavih boja do tamnih nijansi. Ali french mi je ostao prva i najveća ljubav. Pogotovo kad je sa cirkonima ili u ovakvoj varijanti sa zvjezdicama :ideja:

 • katia

  Zar je za ovako sta zaista potreban tutorial

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)