Halloween look: Carrie

Objavljeno u Tutoriali, autorica: - 31.10.2015.

Vratila sam se vrlo brzo nakon Frankensteinove nevjeste. Nadam se da Vam se moja mlada svidjela. :)

Nisam znala hoću li možda raditi još koji tutorial ali nakon što sam primila dosta upita vezanih za Halloween koji je za par dana, odlučila sam napraviti još nešto.  Najčešće kada su maškare ili Noć vještica, ljudi se sjete da bi mogli nešto napraviti par dana prije međutim nije baš lako u tako kratkom vremenu pronaći sve što je potrebno za izradu. Pogotovo ako se radi o nekoj složenijoj masci.  Ja katkad moram čekati i po mjesec dana da mi dođe neka perika,boja ili rekvizit… No, kada je situacija takva da se ne može čekati,pronašla sam rješenje. :)

Za sve one koji žele biti krvavi i imati brzu i jednostavnu masku, ovo se napravi jako brzo i izgleda super. :) Svi smo čuli ili gledali „Carrie“ horor pa sam ovaj put inspirirana tim filmom.  Ako Vas zanima kako sam kreirala ovaj look,čitate dalje.

IMG_0397

Klasična podloga, kontura lica, ružičasto sjenilo,šljokice, pinky ruž i fake blood koju možete kupiti u hobby art shopovima po Zagrebu,čak i u Mulleru rekla bih.   Na vama je hoće li to biti roza,crvena,plava ili zelena šminka… ja sam htjela Barbie make up. Ali na kraju to i nije previše bitno jer će tako i tako biti krvavo. Sve crvene,smeđe i crne nijanse bilo kakvih boja koje su namijenjene za tijelo. I nema pravila… ja sam se za ovo polila kantom krvi dok sam stajala u kadi.  Prilično neuredan posao al na kraju ispadne super,kada se boja osuši i krv malo stvrdne. ;) Vi možete i sa kistovima,spužvicama… na bilo koji način.

photos

Što se haljine i krune tiče, haljina je stara, nisam ju nikad nosila i bilo je pitanje kad ću je baciti u smeće pa sam ju iskoristila. Međutim Zagreb je danas pun second hand shopova i po jako niskoj cijeni se može naći neka stara haljina ili spavačica.  Kruna je kupljena u trgovini sa dječjim igračkama na odjelu za djevojčice. :) Tu su i neke stare dokoljenke koje sam razderala.

IMG_0409

I to je to. Halloween Carrie Prom Queen look gotov. :) Izgleda fora a vrlo je jednostavno.

Želim Vam svima dobru zabavu večeras !!!

Patricia Kay

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)