Halloween tutorial: Frankensteinova nevjesta

Objavljeno u Tutoriali, autorica: - 28.10.2015.

Halloween je za svega par dana, ideja puno a vremena još malo.  Nakon lijepe, dijamantne i neobične Emme Frost sada sam odlučila biti malo krvava i zelena. :)

Bride od Frankenstein ( Frankensteinova nevjesta ) je američki horor iz 1935. godine. Svi dobro poznajemo Frankensteinov lik a njegova mlada je također malo čudovišna i moram napomenuti da nisam kreirala njen isti „look“ kao iz filma.

Moja mlada nije nešto preozbiljna i upravo je razrezana prije operacije. Iskreno i ovako bez šavova, svježe razrezana meni je na nekin čudan način lijepa. :D Pošto sam željela postići „gothic“ look, tražila sam čipku i crni nakit kako bi slika bila potpuna. Sa nekim korzetom bi to bilo baš „to“ ali nisam bila te sreće.  No, meni ovako izgleda sasvim zadovoljavajuće i sve što mi treba je Frankenstein, haha.

Frankie 039

Ako ovo poželite biti ovo za Halloween morat ćete ipak izdvojiti malo više vremena jer sam proces bojanja tijela nije tako brz kako izgleda i treba dosta strpljenja.  Ja sam se u svakom slučaju dobro zabavila, pogotovo kad je krv u pitanju…tu volim pretjerivat jer ipak mora bit realno ako sam upravo sad porezana. I jasno…moram reći da mi je kosa puuna laka za kosu . Bar mi perika neće pobjeći s glave, haha.

Frankie 055
Što kažete na moju nevjestu ?
Ukoliko vam se sviđa moj rad, možete se pretplatiti na YouTube kanal kao i što možete pratiti sve na Facebook stranici i po novom, na Instagramu.

[youtube]https://youtu.be/POp31wcjSko[/youtube]
Želim vam dobru i strašnu zabavu ! Novi tutorial dolazi jako brzo…

Patricia Kay

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ovaj članak ima 2 komentara.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)