Mad Max : Fury road – Immortan Joe makeup

Objavljeno u Makeup, Tutoriali, autorica: - 30.10.2015.

Vjerojatno ste već zamijetile da volim rekreirati makeupove iz filmova. Što kompleksnije – to bolje :)  Ove godine oduševio me novi nastavak Mad Maxa, posebno svojim maskama i prostetikom, koji su bili većinom ručne izrade.


Za rekreiranje makeupa glavnog negativca, Immortan Joea, trebat će vam maska kostura koju možete prerezati na pola ili kupiti polovičnu. Moja je s eBaya, a ja sam je obojila lakovima za nokte te pričvrstila komad rebraste cijevi žicom i vrućim ljepilom. Unutar cijevi je također žica koja omogućuje savijanje cijevi po želji. Lakove sam nanosila kistovima i komadićima spužvice.

blog

Ostatak makeupa je jednostavan. Kada radim maske, koristim povoljne materijale, poput sjenila iz 120 palete, koja sam koristila i u ovom tutorialu. Boja na licu ne smije biti savršena, pa je nanosite spužvicom umjesto kistom. Ako su vam oči osjetljive, nemojte stavljati olovku za usne na unutarnji rub, već crvenu boju koncentrirajte samo ispod oka.

Sam video je vrlo jednostavan, mislim da ćete iz njega pohvatati sve korake. A masku uvijek možete i – nacrtati na licu.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-GN62DRTKQY[/youtube]

U što ćete se vi maskirati ovog Halloweena?

Close
Ivana Blažoti Mijoč (WannaBe) magistrica je informatike koja je nakon nekoliko godina rada u korpora...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)