Pumpkin Head Halloween tutorial

Objavljeno u Tutoriali, autorica: - 30.10.2015.

Danas vam donosim jedan tutorial za sve koji se vole maskirati za Noć vještica. Nije teško i potrebne su vam samo dvije boje i kistovi, te nekoliko sjenila. Ovo je prvi put da sam sama snimala i uređivala video, tako da me zanimaju vaši komentari na to, iako i sama već vidim što trebam popraviti.  U nastavku možete vidjeti popis proizvoda koje sam koristila.

2

Korišteni proizvodi:

Jofrika Halloween Set kazališne šminke ( iz Mullera , cijena oko 60 kn)

ebay paleta sjenila 120 ( kupljena davno, vjerujem da je cijena oko 50kn )

Na kraju sam obukla ogromnu pelerinu s kapuljačom i savršeno se uklopila u ovaj look strašne bundeve!

1

Video pogledajte ovdje:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gYd0Iv_Buvg[/youtube]

Što mislite o ovom tutorialu? Sviđa li vam se maska i u što ćete se vi maskirati?

Close
Maja Galba je od nedavno magistra inženjerka računarstva, a živi Osijeku. Veliki dio njenog slobodno...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)