Izradimo zajedno veliku fotogaleriju – Jesen i trendovi 2011.

Objavljeno u Moda, autorica: - 02.10.2011.

Iako nas sunce tokom dana još uvijek grije na ugodnih 25+ stupnjeva, hladna jutra i večeri dokazuju nam da je jesen tu. No, čini se kako nam ipak, krajem sljedećeg tjedna, stižu oni pravi hladni i kišoviti jesenski dani. Jeste li spremne za njih? Jesenski shopping je obavljen? Pošaljite nam fotografije vaših ulova.

Šminkerica radi veliku fotogaleriju jesenskih komada odjeće i obuće te treba vašu pomoć. Jeste li već obavile svoj shopping? Fotografirajte nam svoje komade odjeće ili obuće pojedinačno te pošaljite fotografije koje ćemo uvrstiti u fotogaleriju Jesen i trendovi 2011., a sve to s ciljem kako bismo otkrile što nas to čeka u trgovinama i po kojim cijenama te, ono najbitnije, što će se nositi i u kojim tonovima ove jeseni.

(Izvor fotografije)

Vaše fotografije možete slati na moju e-mail adresu lina @ sminkerica . com sve do petka 7.10.2011., a tada ću objaviti vašu zajedničku fotogaleriju. Uz fotografije naznačite gdje je pojedini komad odjeće ili obuće kupljen i po kojoj cijeni. Također, možete nam dati i svoje ime i prezime ako želite da vas potpišemo ispod vaše autorske fotografije. Osim odjeće i obuće, možete fotografirati i lakove za nokte koje ćete nositi ove jeseni, palete sjenila, nakit… Ma, sve što vam padne na pamet i što bi moglo koristiti ostalim čitateljicama.

Hvala vam na pomoći, veselimo se vašim fotografijama!

Hoćete li sudjelovati u izradi fotogalerije? Što ste već kupile za nadolazeće hladne i kišovite dane? Kakvo je stanje u trgovinama (ponuda/cijene)?

Close
Šminkerica je prvi i najveći regionalni beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog ...

Ovaj članak ima 20 komentara.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)