Osvojite Mina haljinu

Objavljeno u Fitness & zdravlje, Moda, autorica: - 23.12.2010.

Još uvijek niste odabrale novogodišnji outfit? Zato smo mi tu kako bismo vam pomogle :) Zavirite u članak za detalje.

Mina UK poznati je britanski brend koji nose brojne britanske zvijezde, poput Keire Knightley.

Imala sam priliku osvojiti jednu haljinu iz Mina kolekcije u vrijednosti od 46 funti (oko 400 kn) koja, na žalost, nije moja veličina. Naime, ja nosim M (38), a haljina je S (36).

Kako je haljina potpuno nova, s etiketom i nenošena, odlučila sam proslijediti je jednoj od čitateljica Šminkerice :)

Sve što trebate jest u komentarima na ovaj članak napisati što biste sve kombinirale uz ovu haljinu. Dakle, kakav make up, frizuru, cipele… Možete same složiti kolaž stvari koje biste kombinirale uz haljinu na Polyvore ili staviti linkove na fotke stvari s interneta. Budite kreativne, ograničenja nema. Outfit ne mora nužno biti večernji. A najkreativnija od vas na kućnu adresu će dobiti ovu prekrasnu haljinu koja će poslužiti kao idealan novogodišnji outfit :)

Rok za komentare je 26.12. u 20:00, a haljinu šaljem već u ponedjeljak. Molim vas da duge linkove fotki s interneta skratite ovdje, a fotke koje ste same kreirale možete uploadati ovdje (Browse – odabir fotke – Upload now – Iskopirajte poveznicu iz polja Direct Link) Broj sudjelovanja je neograničen, a prijaviti se mogu i djevojke van RH. Sretno!

P.S. Neki od vaših komentara neće biti odmah vidljivi jer sadrže linkove pa ih sustav prepoznaje kao spam. Stoga provjerite opet za par sati nakon što ih ručno odobrimo :) Ako ih ni tad nema, kontaktirajte me na ivana.blazoti[manki]gmail.com

Close
Ivana Blažoti Mijoč (WannaBe) magistrica je informatike koja je nakon nekoliko godina rada u korpora...

Ovaj članak ima 267 komentara.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)