Stvari koje još uvijek možete uhvatiti na sniženju

Objavljeno u Lifestyle, Moda, autorica: - 17.01.2019.

Postoji li osoba koja ne voli sezonska sniženja? Iako groznica zimskih sniženja traje već neko vrijeme, a vi ste zasigurno već s prijateljicama na kavi prokomentirale svoje wish liste. U ponudi modnih kuća, high street brendova i online shopa još uvijek se mogu pronaći odlični komadi koji će ukrasiti vaš dom, napuniti kozmetičku torbicu ili upotpuniti vašu garderobu. Prolistajte kroz članak jer možda vam je nešto promaknulo.

ODJEĆA
Kada bi proveli istraživanje nad ženama, najčešće izgovorene rečenica zasigurno bi bila „Nemam što za obući“. Slažete li se? Dok nam je ormar pun stvari koje smo odjenuli jednom ili niti jednom. Pravo je vrijeme da na početku ove godine dobro pročešljamo svoj ormar i odlučimo što nam je stvarno potrebno, a čega se možemo riješiti.
Sniženja su idealna za kupnju većih i kvalitetnijih komada koji će osvježiti svakodnevnu kombinaciju. Poput dobrog i toplog kaputa, ili pak teddy kaputa koji je must have ove sezone, raskošne bundice ili dobrog para čizmica koje gledate već neko vrijeme. Naravno, sniženja su pravo vrijeme i za nadopuniti kolekciju torbica nekim novim oblikom. High street brendovi imaju ponešto za svačiji ukus.

Zara 149,90 kn

Stradivarius 179,90 kn

Stradivarius 299,90 kn

Zara 179,90 kn

Bershka 99,90 kn

Stradivarius 199,90 kn

Stradivarius 49,90 kn

Zara 149,90 kn

Zara 149,90 kn

KOZMETIKA
Ako ste u potrazi za nekom novom nijansom ruža za ove hladnije dane, novim zimskim parfemom ili jednostavno želite po prvi puta probati nešto od kozmetike. Sada je pravi trenutak da ne riskirate sa svojim budžetom, a svoj ženski kutak pretrpate. Priuštite si nešto o čemu već neko vrijeme razmišljate.
Ako netko od vaših najbližih uskoro ima rođendan, a niste sigurni što biste im poklonili. Moj savjet vam je da prolistate online shopove i pronađete neki lijepi beauty paket po idealno sniženim cijenama. Douglas ima brojne akcije na kozmetiku, parfeme, ali i beauty pakete. Možda su proizvodi baš vaše rutine među njima.

276,00 kn

573,00 kn

314,00 kn

83,90 kn

76,90 kn

58,90 kn

74,90 kn

DEKORACIJE
Iako nas sniženja na prvu vežu uz nove „krpice“, razmišljajte unaprijed. Imate li u planu skoru renovaciju, dobro bi vam došao neki novi komad koji bi idealno osvježio vaše prostorije u kući ili pak netko od prijatelja uskoro useljava u novi dom? Sve to možete pronaći na sezonskom sniženju brojnih trgovina namještaja i dekoracije. Odlična prilika je uloviti i božićnu dekoraciju po izrazito sniženim cijenama i tako uštedjeti za ovogodišnje blagdane krajem godine. Pogledajte samo dio od onoga što izdvaja Zara Home.

79,90 kn

139,90 kn

159,90 kn

29,90 kn

Jeste li pronašli nešto za sebe ili vama bliske osobe?

Close
Katarina Pejanović (GirlieGirl) je Slavonka koja ima 21 godinu. Završava preddiplomski studiji na Ek...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)