Modni dodaci za Halloween party

Objavljeno u Moda, autorica: - 23.10.2017.

Listopad, mjesec šarenog lišća, jesenskih kiša i – Halloween ludila. Iako je kod nas manje izraženo nego u ostatku zapadnog svijeta, ipak svake godine sve više i više bivamo uvučeni cijelu tu priču te će zasigurno biti dosta vas koji će ubrzo prisustvovati nekakvom eventu na ovu temu pa sam vam odlučila priskočiti u malu fashion ispomoć. Pronašla sam veoma zanimljive stvarčice na ASOS-u koje će vam sigurno pomoći u sastavljanju vašeg idealnog Halloween look-a (po običaju, s linkovima za shop).

1. Maske

Ne, ne pričamo o onim “klaun” maskama koje ste nosili u osnovnoj školi i umirali od vrućine od sve te puste plastike na svom licu, već o elegantnim, profinjenim maskama s kojima ćete, ako ih iskombinirate s dobrom šminkom i efektnim outfitom (hint: koža, krzno, šljokice i sl.),  izgledati poput prave dive.

IMG_6981

SHOP

IMG_6993

SHOP

2. Odjeća

Ako vam se ne da puno misliti što ćete obući, a želite biti upečatljive, možete se odlučiti za već gotove kompletiće ili haljine koje se nude u ASOS-ovoj ponudi. Ili, ako želite malo ležerniji look, iskombinirate T-shirt zanimljiva natpisa s omiljenim trapkama, nabaciti crveni ruž i you’re good to go!

IMG_6989

SHOP

IMG_6992

SHOP

IMG_6988

SHOP

IMG_6983

SHOP

3. Boje i ukrasi za kosu

Halloween je odlična prilika za furanje različitih  “filter” izdanja za kojima smo zadnjih godinu-dvije ludi na Instagramu/Snapchatu. Tako na primjer napokon možete u miru nakititi glavu cvijećem, uzgojiti novi par ušiju, ofarbati kosu u kričavo rozu boju ili pak ugostiti šišmiše na vašim glavama i sve to skupa ponosno prošetati gradom – bez čudnih pogleda. :P

IMG_6998

SHOP

IMG_6996

SHOP

IMG_6995

SHOP

IMG_6990

SHOP

IMG_6987

SHOP

IMG_6984

SHOP

IMG_6982

SHOP

4. Ostalo

Uz sve gore navedeno, pronašla sam još par stvarčica koje će odlično začiniti cijeli look. Prve su mi zapele za oko ove svjetlucave čarapice koje su mi materijalizirana genijalnost. Ili pak ove čarape koje svijetle u mraku (zadnja slika), čipkaste rukavice pa sve do šljokica za sve umjetnike među vama koji će izraditi prava mala umjetnička djela na svojim tijelima i licima.

IMG_6997

SHOP

IMG_6994

SHOP

IMG_6991

SHOP

IMG_6985

SHOP

Zapamtite, ovo je doba kreativnosti i eksperimentiranja i nemojte se dati “uvući u kalup” nego oslobodite duh, napustite svoje ustaljene identitete i dopustite si pobjeći od stvarnosti – bar tu jednu noć u godini.  ;)

Kakav je vaš Halloween plan i program za ovu godinu? Koji look vam se najviše sviđa?

Foto: asos.com

Close
Marina Mršić (LaMadame) je 25 godina mlada zaljubljenica u fotografiju, make up, healthy lifestyle i...

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • E stvari su predobre, ja bi sve, ali ako baš moram odlučiti, ova ideja sa šljokastim čarapama mi je top :D .

  • Marija

    Bezveze.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)