Završio sajam mode Fashion.hr industrija

Objavljeno u Moda, autorica: - 03.10.2011.

Jeste li posjetile Fashion.hr industriju ili bile jedna od sretnica i uživale na Dove Fashion.hr reviji? Ako niste, ja vam prenosim dio atmosfere.

Subotu i nedjelju provela sam na sajmu mode Fashion.hr industrija. Imala sam čast biti vizažistica na štandu glavnog sponzora, DMa. Iako je bilo jako, jako naporno (kolegica Marina i ja radile smo praktički bez prekida punih sedam sati oba dana), sa sajma sam ponijela samo pozitivna iskustva.

Izlagača je bilo zaista mnogo, čak 119, a i posjetitelja, pa je posla bilo napretek. Što mi se nije svidjelo? Teško je izdvojiti nešto, zaista sam uživala u onome što sam uspjela vidjeti i čuti, od revija, radionica i okruglih stolova. I sama organizacija događanja bila je odlična, pa su se tako svakodnevno dijelile ulaznice za događanje i objavljivale fotke na Facebooku. Svoje dojmove mogle ste podijeliti i sa samog događanja, gdje je bio osiguran besplatan Internet kutak za posjetitelje.

Kako sam cijelo vrijeme radila, uspjela sam napraviti nekoliko fotki prije početka sajma zadnji dan, kada posjetitelja još nije bilo, kako bih vam prenijela barem dašak atmosfere.

Jeste li posjetile Fashion.hr industriju? Kakvi su vaši dojmovi? 

Close
Ivana Blažoti Mijoč (WannaBe) magistrica je informatike koja je nakon nekoliko godina rada u korpora...

Ovaj članak ima 3 komentara.

  • Dorina

    uu kako fensi izgleda pista :) super sto kod nas ima ovakvih događanja…

  • Meni je bed što nisam imala vremena za ovo, ali drago mi je da si se lijepo provela :) i da, ova fotka – polica s tenisicama točnije Startasicama – najradije bih si ju cijelu doma dovukla, divne su.

    :*

    • E da, nisam te pitala s čijom ste kozmetikom šminkale? Neki određeni brend ili sve kaj se može naći u dm-u?

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)