Božićni haul

Objavljeno u Ostalo, autorica: - 19.12.2015.

Ne znam za vas, ali mene je već krajem studenog uhvatilo božićno ludilo, ali na sreću uspjela sam se malo obuzdati do mog rođendana (9.) koji je inače i dan kada svi moji božićni ukrasi moraju biti postavljeni. Ove godine sam imala čak i nezgodu s mojim bijelim borićem, tako da on više neće biti glavna zvijezda pa smo odlučiti ove godine nabaviti pravi bor, s korijenom i u biti, već smo u potrazi.

Uglavnom, da ne davim više s informacijama koje će te vjerojatno čuti u videu, ostavljam vas da pogledate što sam sve kupila za ukrašavanje kuće i jelke ove godine. :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vdXuyQqaoBo[/youtube]

Ne zaboravite lajkati video i pretplatiti se na moj kanal, totalno je besplatno. :)

 

Uživajte u blagdanima!

Close
Suzana Prinčevac (AiryFairy) živi u Belišću, a nakon završenog Ekonomskog fakulteta posvetila se po...

Ovaj članak ima 6 komentara.

 • Anon

  Izvini, molim te, ali dokle više će te odvojeno. Airyfairy to konstantno ponavlja. :mrgud:

  • Ana D.

   To za “će te” sam već ja jednom upozorila na njezinom blogu, ali eto. Nikako se ljudi opismene barem malo. Žao mi je što komentare o pravopisu svi shvaćaju zlonamjerno, a trebalo bi biti upravo suprotno jer je žalosno što ne znamo pisati vlastitim jezikom čiji smo izvorni govornici.

   • Kad ste već toliko pismene, onda ste mogle i pročitati malo o sendvič metodi, pa bi shvatile zašto vaše kritike ne dopiru.

 • san

  Ova Anon nije čula za navodnike a popovat može;)

 • Ana D.

  Petra, čula sam ja za sendvič metodu i ne moraš biti previše bistar ili informiran o istoj da bi zaključio kako se kritika treba prezentirati. Svoje kritike upućujem upravo tako, s taktom i razumijevanjem, no vidiš da svejedno ne dopiru. Da sad imam živaca i energije kopirala bih ti tu svoj stari komentar na tu temu pa bi vidjela da sam bila blaga i konstruktivna. Pozdrav!

 • Divne su ti stvarčice. :D veseli me što ima nas koje smo usprkos godinama u duši još uvijek djeca koja jedva čekaju blagdane…. Ja sam euforična već mjesec dana. :kima:

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)