Franela trajni lak – posebna ponuda

Objavljeno u Kosa & nokti, Ostalo, autorica: - 11.12.2015.

Sigurno svaka žena želi imati lijepe i njegovane ruke. Za mnoge muškarce njegovane ruke su najljepši dio ženskog tijela. Zbog toga su manikura i njega noktiju ne samo poželjne, nego i obavezne. Ali kako to postići uz današnji tempo života i obaveze? Djeca, posao, skupi odlasci u kozmetičke salone, planiranje vremena za odlaske u kozmetičke salone… Tretmani za njegu nam postaju nedostižni ili zbog novca ili zbog vremena.

Zbog toga su u Franeli, na webshopu Umjetni nokti pripremili posebnu ponudu koja će vam omogućiti da uvijek imate lijepe i uredne nokte. Kupnjom seta po posebnoj cijeni uštedjet ćete 250,00 kn u odnosu na redovnu cijenu. Redovna cijena je 790,00 kn a sada je moguće kupiti sve potrebno za 490,00 kn. U setu je uključeno sve potrebno za apliciranje trajnog laka:  uv lampa, 3 boje, vata, primer.

Letak TRAJNI LAK _m

Karakteristike:
• Odličan pigment – prekriva u jednom sloju
• Ne mijenja boju nakon polimerizacije
• Ne povlači se nakon polimerizacije
• Nije potrebno zatvaranje rubova

Prednosti:
• Cijena trajnog laka ista ili slična kao i cijena običnog laka
• Trajni lak ne suši se u bočici nakon otvaranja – uvijek je ista tekstura, maksimalna iskoristivost bočice trajnog laka
• Brza aplikacija trajnog laka 3u1 i brzo sušenje, nema dugotrajnog čekanja i sušenja kao kod običnog laka – 8 minuta aplikacija i sušenje u uv lampi
Isplativa investicija – 3 odlaska kod kozmetičarke ili cijena seta za trajni lak za osobnu upotrebu, za sve ukućane – kćer, mama, prijateljice, susjede
• Uvijek na dohvat ruke u svako doba dana
• Traje tjednima
• Ne oštećuje ploču nokta
• Skida se otapalom u roku par minuta – ne s turpijom

I na kraju najveća prednost – UVIJEK LIJEPI I UREDNI NOKTI!

S trajnim lakom 3u1 jednostavno NEMA IZNENAĐENJA. Što je kvalitetni trajni lak 3u1 saznat ćete nakon upotrebe trajnog laka 3u1 Franela. Jednom Franela zauvijek Franela. Budite prvi s inovativnim proizvodom na hrvatskom tržištu. Formula je inovativna i jedinstvena. Uvjerite se, sigurno ćete biti oduševljeni.

Wedding manicure for the bride in gentle tones with flowers. Nail Design.

Ovaj set također je idealan poklon za vaše najdraže. Pogledajte video uradak koji prikazuje kako se trajni lak koristi u kućnoj upotrebi.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mFDsEPlvvUs[/youtube]

Raspon boja pogledajte na web shopu www.umjetninokti.hr
Više informacija možete dobiti na broju mobitela 00385 91 3107007

 

*PR članak

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)