Intimne frizurice

Objavljeno u Ostalo, autorica: - 21.01.2010.

Svaka bi moderna žena trebala držati do svog izgleda, paziti da bude uredna i dotjerana. No, što s onim dijelovima tijela koje svakodnevno prekrivamo odjećom? Treba li i njih dotjerati ili to radimo samo iz zabave, osobne higijene možda? Pročitajte nešto više o ovoj intrigantnoj temi.

Zašto žene zaista uklanjaju dlačice sa tijela? Većina ih to radi zbog osobne higijene ali i izgleda. No, ima i onih koji to rade iz zabave, smatraju to afrodizijakom. Riječ je naravno o intimnim frizuricama.  Intimna je frizurica osobna stvar, odabir svake žene. Uređeno intimno područje olakšava nošenje donjeg rublja a ujedno je ženama lakše održavati osobnu higijenu. Slijedi nekoliko najčešćih odabira intimnih frizurica.

1. Brazilka – najpoznatija intimna frizurica, uklonjene su sve dlačice, ponekad se samo ostavlja tanka linija (Hollywood i Playboy – ovisno o debljini linije).

2. Trokut – uklonjene su sve dlačice osim malog područja u obliku trokuta (veličina trokuta može varirati).

3. Razni oblici – ovisno o vašoj želji za eksperimentiranjem te vašoj preciznosti, mogući su razni oblici (srce, strelica, ime vaše voljenog), a i boje (koristiti možete boje za kosu, samo pazite da ne dođe do doticaja s osjetljivim vaginalnim područjem).

Za uklanjanje dlačica i izradu intimnih frizurica može se upotrijebiti vosak, britvice, škarice,  pjena za brijanje, šablone od papira… Dlake uvijek uklanjajte u smjeru suprotnom od njihova rasta te nikako nemojte zaboraviti zaštititi kremom depilirana područja! Sve ovisi o vašim potrebama a i granicama izdržljivosti boli. Brinite o sebi ovisno o vašim potrebama i željama.

(Izvor: http://www.lepotaizdravlje.rs/)

Close
Šminkerica je prvi i najveći regionalni beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog ...

Ovaj članak ima 5 komentara.

 • Cydonia

  hahahaha, kako sam se nasmijala vidjevši naslov :D

 • PollyPocket

  Ja imam problem šta se tiče tih ” intimnih frizurica “. Naime, ja uklanjam sve dlačice na tom području britvicom (ne podnosim bol baš najbolje) i čim počnu rast dlačice počnem dobivat kao neke plikove. Ima li pomoći ili treba trpit?

  • navodno piling nakon brijanja pomaže

  • CiCkava

   I ja imam isti problem, možda i veći, nikad ne uspijem fino glatko obrijati uvijek ostane “bockasto” i imam osjećaj da nakon 5 min počnu opet rast cc.Inače koristim za to Gillete Satin Care pjenu za brijanje al’ nije baš nešto posebno, isti rezultat dobijem i bez nje :( .I jako je ružnno kad to poočne svrbit aaaaaa.Help :placem:

 • Avery

  fuj.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)