Lanvin Marry Me à la Folie

Objavljeno u Ostalo, Recenzije, autorica: - 03.02.2015.

Lanvin Marry Me à la Folie je ženska parfemska voda cvjetno-voćne kompozicije, lansirana 2013. godine kao limitirana verzija Lanvin Marry Me iz 2010. godine.

Lanvin (2)

Lanvin (1)

Ova parfemska voda mi je odmah privukla pažnju svojim prekrasnim dizajnom, inspiriranim neon bojama, dno bočice je u rozoj neon boji pa izgleda zanimljivo kako se roza boja reflektira na cijelu bočicu. Dizajn je ujedno romantičan i moderan.

Lanvin (4)

Sam miris je vrlo zanimljiv, na prvu se osjete note voća, a poslije se da naslutiti i ruža. U gornjim notama su crna ribizla i gorka naranča, u srednjim ruža i jasmin, a u bazi cedar i mošus.

Lanvin (3)

Postojanost je vrlo dobra,ujutro ga stavim, a navečer se još uvijek osjeti iako ne toliko intenzivno kao na početku. Ambalaža je fantastična, a miris idealan za nadolazeće proljeće i ljeto.

Lanvin Marry Me à la Folie je posvećen prvoj pravoj ljubavi, mladenačkoj strasti i romantičnim trenucima te slavi istinsku ženstvenost, a  “à la Folie” u imenu  znači “do ludila” te predstavlja neobuzdanu i strastvenu prvu ljubav koja vodi do ludila.

Lanvin (5)

Zbog svega toga ovo je idealan poklon za Valentinovo, možete ga kupiti i preko Lijepa.hr po posebnoj cijeni od  145,09 kn za 50 ml.

Jeste li i vi isprobale ovaj miris? Kakve mirise vi volite?

*PR uzorak

Ovaj članak ima 4 komentara.

  • Crvenkapica

    Imam, i kad god ga nosim svi su odusevljeni

  • Bojim se kad bi mi ga poklonio za valentinovo da bi ja shvatila to kao prošnju :D

    • reflection

      :D ;)

  • Preslatko izgleda :D

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)