Otvorenje NYX Professional Makeup dućana!

Objavljeno u Lifestyle, Ljepota, Ostalo, autorica: - 10.10.2016.

Otvara se prvi hrvatski NYX Professional Makeup dućan! Pridruži se! Čekaju te brojna iznenađenja, dobar provod i NYX Cosmetics pokloni za prvih 500 kupaca!

NYX Professional Makeup dobio je ime po grčkoj božici, vladarici noći i simbolu ljepote i snage. Brend je poznat po visokoj kvaliteti, profesionalnom makeupu i pristupačnim cijenama. Lider u industriji masovne kozmetike, NYX Professional Makeup definiran je izuzetnom kvalitetom proizvoda s visokom pigmentacijom i isplatljivosti.

NYX otvorenje vizual

Brend pruža niz klasičnih, sezonskih i potpuno trendy nijansi što ga čini neizostavnim dijelom kozmetičkih torbica svih ljubitelja ljepote i profesionalne šminke. Brand je svoje temelje izgradio na umjetničkom nadahnuću, počevši od samo jednog proizvoda i vizije. Sjedište NYX Professional Makeupa je u srcu Los Angelesa, a kao globalni brend je dostupan u više od 70 zemalja, više tisuća trgovina, beauty i fashion prodavaonicama, zasebnim te beauty supply prodavaonicama.

Zato, Makuep Junkie, isprazni svoju kozmetičku torbicu jer trebat će ti mjesta!

Arena Centar, prizemlje – 15.10. od 11 sati.

Vidimo se!

*PR objava

Tagovi: , ,
Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)