Pokrenuta Odjeća.hr – pretraživač odjeće, obuće i sniženja sa svih modnih webshopova

Objavljeno u Moda, Ostalo, autorica: - 05.08.2019.

Imamo uzbudljive novosti za sve kojima je draga moda, stil, estetika te lijepo i skladno odijevanje, a posebno za one koji vole pritom i uštediti! Pokrenuli smo dugo iščekivani sestrinski internet projekt Šminkerice, prikladno nazvan Odjeća.hr, specijalizirani pretraživač koji na jednom mjestu objedinjava kompletnu ponudu svih hrvatskih modnih webshopova tj. svih domaćih online trgovina odjećom, obućom, modnim dodacima i parfemima.

Popusti na haljine

Odjeća.hr fashion tražilica omogućit će vam lakše snalaženje u sve većem moru odjevnih predmeta na Internetu i pruža niz prednosti koje do sada niste imale, bez obzira kupujete li odjeću i obuću na internetu ili u fizičkim dućanima i shopping centrima. Sada možete kupovati na daleko pametniji način i pritom uštediti puno vremena, novca i živaca. Konkretno, ovo su glavne prednosti korištenja Odjeća.hr servisa:

Velika ušteda novca: svi popusti i sezonska sniženja na odjeću i obuću sa svih webshopova na jednom mjestu

Na jednoj platformi sada imate pregled svih sezonskih sniženja i popusta što vam omogućava ne samo da vidite gdje su najveći popusti na odjeću i cipele nego i da na sniženju pronađete baš točno ono što vam je za neku prigodu potrebno. Osim toga, određeni popusti i kodovi za sniženja dostupni su isključivo online, i na ovaj način ćete ih jednostavno i brzo moći uočiti i iskoristiti. Najjeftiniju odjeću sada je iznimno jednostavno pronaći. Na primjer:
> Haljine na popustu većem od 50%
> Sve suknje na sniženju većem od 20%
> Sve štikle i salonke

Daleko najveći izbor: Kompletna ponuda i svi artikli sa svih modnih web shopova

S obzirom da Odjeća.hr nije webshop nego modni katalog tj. tražilica koja objedinjuje ponudu modnih online trgovina i internet butika, to joj omogućava da sadrži daleko najveći broj odjevnih predmeta (haljina, cipela) na tržištu, tj. nudi neusporedivo veći izbor mode od bilo kojeg pojedinačnog webshopa, a posebice fizičkog dućana. To je garancija da će baš svatko pronaći nešto zanimljivo za sebe jer na internetu je izbor neograničen prostorom. Trenutno je na platformi objedinjeno preko 20 webshopova, a taj broj svakim danom raste i širi se ponuda kako ženske odjeće, tako muške i dječje.

Popusti na žensku odjeću

Ušteda vremena: Brza usporedba i pronalazak idealnog modnog komada

Odjeća.hr vam omogućava super efikasan pronalazak (discovery) idealne krpice, odjevnog komada tj. najjeftinije i najljepše odjeće i obuće na vrlo brz način. Dovoljno je koristiti tražilicu pri vrhu ili pregled kategorija prema odjelu, brendu ili marki, boji, veličini, cijeni i tipu odjevnog predmeta i u tren oka ćete dobiti rezultate tj. mogućnost usporedbe i pronalaska željenih predmeta. Ovo je vrlo korisno i kada ne kupujete online tj. prilikom informiranja, prije odlaska u fizičku trgovinu.
Primjerice:
> Crne i crvene haljine
> Bijele tenisice
> Desigual košulje

Jednostavno informiranje prije kupnje

Super brzo i jednostavno dobit ćete odgovore na sva ključna pitanja poput:
– Koje su opcije plaćanja te rokovi dostave i službe za dostavu odjeće i obuće
– Koji su uvjeti i rokovi povrata robe
– U kojim veličinama i bojama su predmeti dostupni
– Kako kupiti odjeću na Internetu
– Gdje su najveća sniženja, akcije i popusti
– Kontakt podaci svakog pojedinog trgovca

Savjeti o modi i stilu: Fashion News

Kako nikad ne bi ostale bez inspiracije za lijepo odijevanje sa stilom te kako bi još lakše mogle popratiti modne trendove, obećavajuće nove modne dizajnere, kako hrvatske tako i strane, fashion događanja te nadolazeće modne talente i brandove tu je i Fashion News sekcija, sa brojnim savjetima i ekspertizom naših iskusnih fashionistica.

vijesti o modi i trendovima

Close
Najveći domaći beauty community.

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • imaju samo skupe stvari, ja si volim pogledati na nabava.net jer tamo se uvijek nađe trgovina povoljnijih opcija :/

  • Odjeca

    Cijene skupe

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)