Šminkerica i Kolektiva vam donose Pabla Picassa!

Objavljeno u Ostalo, autorica: - 19.05.2013.

Slikarstvo je samo drugi način vođenja dnevnika, rekao je otac kubizma i jedan od najvećih umjetnika 20. stoljeća Pablo Picasso. I, doista, njegov slikarski dnevnik prepun je prizora koji su ga oduševljavali, progonili, mučili… Sve svoje žene, a bilo ih je, ovjekovječio je na platnu.

66

One su ga istodobno voljele i mrzile, a kažu kako je njegov ljubavni zanos trajao točno koliko i stvaralački proces. Iza njega su ostali crteži, slike, litografije, skulpture, eksperimentirao je keramikom, izrađivao mozaike i murale, sve s jednakom strašću i zanosom dječaka koji je prvu izložbu imao kao 13-godišnjak u trgovini kišobranima.

55

Da biste uživali u djelima Pabla Picassa u Galeriji Klovićevi dvori, KolektivaŠminkerice pozivaju vas da testirate brzinu klikanja, jer vas 50 može za samo 40 kuna uživo vidjeti 56 Picassovih najboljih slika i skulptura. Požurite, izložba autorice Anne Baldassari, koja je do sada gostovala u 40 zemalja, a vidjelo ju je oko 6 milijuna ljudi, čeka na vas!

*PR članak

Close
Šminkerica je prvi i najveći regionalni beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog ...

Ovaj članak ima 5 komentara.

 • dani

  kako osvajamo nagradu?

 • tea

  Bila sam u petak, prekrasna je izlozba, steta sto njegove najpoznatije slike nisu izlozene

 • Matea

  Bila sam na njegovoj izlozbi, i stvarno je prekrasno uz to puno sam naucila o njemu, njegovom zivotu kroz pricu voditeljice koja nas je i provela cijelom izlozbom.

 • Little.Miss.Sunshine

  Ja sam baš htjela na izložbu, ali čini se ništa :D

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)