Šminkerica i VžNightLife vas vode na Škoru

Objavljeno u Ostalo, autorica: - 24.09.2010.

Nisu Gunsi, ali znamo da ima Šminkerica koje vole i Škoru :) Koncert će se održati sutra navečer u Areni Varaždin, a mi imamo dvije ulaznice.

Dakle, uvjet je da sutra, 25. rujna, imate mogućnost potegnuti do Varaždina te da nam prve ostavite komentar, jer prvi komentar s ključnim riječima “Volim Škoru!” osvaja dvije ulaznice :)

Have fun i nadamo se da vas vidimo na novom VžNightLife portalu!

Close
Ivana Blažoti Mijoč (WannaBe) magistrica je informatike koja je nakon nekoliko godina rada u korpora...

Ovaj članak ima 6 komentara.

 • Ana

  VOlim škoru :D

  • Bravo, Ana! Pošalji mi mail na eyewannabe@gmail.com (Šminkerica mailovi nam trenutno ne rade) pa da se dogovorimo oko preuzimanja karata :)

 • Ana

  hvala :) baš ste mi uljepsali pocetak vikenda :)

 • Miss Zebra

  Volim škoru :)

  ali neću kartu xD

  nek ju dobije treća osoba :)

 • Maya

  U Sarajevu sam, bas i ne preferiram skoru, ali je jako drzesno od vas sto poklanjate ulaznice… Neke bi ih jednostavno uzele, i podijelile nekome u svom drustvu.. Bravo Sminkerice :)

 • AFC

  volim škoru :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)