Upoznajte La Femme – prvi festival samo za žene!

Objavljeno u Ostalo, autorica: - 28.02.2014.

Vikend proveden s najboljim prijateljicama uz pregršt zanimljivih i zabavnih radionica s internacionalnim instruktorima i predavačima, uz wellness i odličan provod u večernjim satima, i to sve u bajkovitom Dubrovniku? Zvuči kao početak jedne nevjerojatne  i pomalo nestvarne priče.

Sve ovo i puno više vrlo je stvarno i događa se već ove godine od 10.-13. travnja na festivalu La Femme. La Femme je prvi festival u Hrvatskoj, ali i u regiji kojemu je glavni i jedini cilj ispuniti sve želje koje bi jedna moderna i samosvjesna žena mogla imati. U vremenu u kojemu je žena rastrgana između poslovnog i privatnog života, vikend u Dubrovniku izgleda kao savršen bijeg od stvarnosti. A upravo to je bila misao vodilja organizatora pri stvaranju festivalskog programa.

Sami festival sastoji se od dnevnih radionica u potpunosti prilagođenih ženama i zabavnog večernjeg programa. Na trodnevnim radionicama polaznice će imati priliku okušati se u brojnim plesnim, rekreativnim i edukativnim aktivnostima, a za cijelo vrijeme trajanja festivala na raspolaganju će im stajati i cjelodnevni wellness u hotelu Valamar Lacroma koji je ujedno i službena lokacija festivala. Uz klasične plesne i fitness radionice žene će se moći naučiti ponešto i o hodanju na visokim petama, šminkanju, izgrađivanju samopouzdanja, striptizu, plesu na šipci i sl. Posebnu draž cijeloj priči svakako daje i sami Dubrovnik, grad bogate tradicije, kulture i povijesti koji brojne žene nisu imale priliku posjetiti.

Za više informacija o festivalu, cijenama i programu posjetite stranicu www.lafemmefest.com ili web stranicu službene partner agencije Atlas.

la-femme-festival

Tagovi: ,
Close
Šminkerica je prvi i najveći regionalni beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog ...

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • aa odlicno odlicno :lol:

  • Little.Miss.Sunshine

    Prvi put čujem za ovo, ali čini se odlično :D

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)