Volite kozmetiku? Otkrijte kako možete postati dio Kozmo Beauty Teama!

Objavljeno u Lifestyle, Ljepota, Ostalo, autorica: - 13.10.2016.

Kozmo Beauty Team traži možda baš vas!

Kozmo je u potrazi za talentiranim djevojkama koje posjeduju veliku strast prema šminkanju i stvaranju kreativnog i modernog make-upa. Ako volite kozmetiku i znate puno o make-upu, pridružite se Kozmo Beauty Teamu i svoje znanje podijelite s drugima.

postani-clan-kozmo-beauty-team_1200x628

Puderi, rumenila, sjenila, olovke, ruževi za usne –  savršeno mogu prikriti male nedostatke i istaknuti ono najljepše na ženskom licu. Ipak, ponekad nije lako odabrati idealan proizvod, teksture i boje koje najbolje odgovaraju pojedinom tenu i obliku lica.

Upravo zato, Kozmo traži suradnice za svoj Kozmo Beauty Team koji će u Kozmo drogerijama održavati promotivna šminkanja te u izravnom kontaktu s kupcima davati savjete vezano uz dekorativnu kozmetiku, odabir idealnog proizvoda i način nanošenja make-upa.

Ne trebate biti profesionalni vizažist da bi postali dio Kozmo Beauty Teama! Važan je talent, vaša strast prema šminkanju i osobno iskustvo u make-upu. Osim ugodnog okruženja za rad, ako postanete dio Kozmo tima, očekuju vas i razne edukacije i seminari o novim trendovima i make-up novitetima, kao i pozivi na brojne beatuy evente.

Kako postati dio Kozmo Beatuy Teama?

Fotografije svojih radova ili link na filmić u kojem na nekome ili na sebi radite make-up look, pošaljite na email: kozmobeautyteam@konzum.hr do 30. listopada 2016. godine.

Zato, odmah make-up alate i fotić u ruke! Pokažite svoje make-up umijeće i pridružite se Kozmo Beauty Teamu!

*PR članak

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • Baš super prilika! Kada bih se barem odvažila. *pretjerano samoanaliziranje* :D

    • Odvaži se! Suosjećam jer sam i sama takva, ali najbolje je bez puno razmišljanja uskočiti, uvijek je super nešto novo isprobati i doživjeti, a dalje tko zna… :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)