Chrome “mirror” manikura

Objavljeno u Kosa & nokti, Ljepota, Recenzije, autorica: - 30.09.2016.

Prije tri tjedna napokon sam dobila priliku isprobati predivnu i super popularnu chrome, odnosno mirror manikuru! Nećete vjerovati, ali još uvijek ju imam na noktima, malo oštećenu, ali 3 tjedna se drži – wow! Stalno dobivam komplimente za nokte pa želim i vama preporučiti salon u kojem sam bila, a u kojem radi jedna od autorica Šminkerice. ;)

Mirror manikura trenutno je vrlo popularna. Stalno dobivamo upite kako i gdje kupiti takav lak. Ne radi se o laku za nokte već o posebnom chrome prahu koji se nanosi specijalnom tehnikom. Također, ne možete same naručiti prah i napraviti manikuru kod kuće jer je za nju potreban cijeli set proizvoda (baza, gel, završni top coat) kao i UV lampa. Znači radi se o vrsti trajnog laka.

chrome1

Ja sam svoju manikuru radila u salonu MM Beuty Studio by Martina Medur (Martinu znate s bloga Beauty & Mess). U salonu osim ove divne manikure možete isprobati i ugradnju ekstenzija za trepavice, ali i doći na šminkanje za bilo koju prigodu. Tu odnedavno radi i jedna naša Šminkerica – Lucija, znana kao UpTown Girl! :) Sam studio se nedavno preselio na novu adresu, u sam centar Zagreba kako bi postao još dostupniji svima, Branimirova 53.

chrome2

Nakon što mi je Martina napravila divnu manikuru, Lucija je bila ta koja je radila s chrome prahom.

Moram priznati da sam bila vrlo specifična s bojom koju želim. Nisam željela klasičnu srebrnu (iako je divna, svakako sljedeći put) ili zlatnu, već sam, kako jako volim rose gold nijansu, upravo za nju odlučila. Zajedno s djevojkama smiksale smo odgovarajuće nijanse kako bismo postigle idealnu boju (ako poslije ovog članka posjetite salon i želite ovakvu nijansu, samo im napomenite da ste ju ovdje vidjele, znati će točno o kojoj se formuli radi ;) ). Radi se o tome da ovisno o boji baznog laka i nijansi praha možete dobiti različite efekte, od rose gold koja je malo više roza, malo više zlatna, malo hladnije srebrna, do klasične srebrne ili metalik plave, brončane, metalik narančaste…

Evo kako je izgledalo nanošenje praha (jako fora za gledati): link.

chrome3

(na umjetnom svjetlu)

chrome4

(na dnevnom svjetlu)

Oduševljena sam izgledom ove manikure. Idući put svakako planiram isprobati srebrnu, a dolaze i neki divni novi efekti koje u salonu već imaju jer djevojke zaista prate trendove kako bistmo mogli odmah nositi ono što vidimo na Instagramu, a ja ću ih rado opet isprobati kod Martine i Lucije u salonu. :)

Što se tiče trajnosti manikure, nakon recimo 5 dana polako se izlizao prah, odnosno metalik sloj s vrhova noktiju. To se može riješiti tako da se isturpija taj dio, odnosno nokti malo skrate. Poslije svakako nanesite bezbojni lak da dodatno zaštitite metalik efekt. Nakon toga trajni lak je držao bez mrdanja puna 3 tjedna. Na nekim noktima chrome sloj je još netaknut, ali na palcu i kažiprstu se već dosta “izlizao”.

Hoćete li isprobati chrome manikuru? Koju biste nijansu odabrale?

Ovaj članak ima 4 komentara.

 • Nualla

  Prekrasno! Inače obožavam rose gold nijansu, i stvarno odlično izgleda i na noktima :D

 • Lana

  Ne svida mi se uopce. Nokti izgledaju neravno…i palac treba bolje poraspat

 • milka

  Predivno, vec dugo planiram isprobati nesto tako ali nikako da odem jer mrzim sjediti toliko dugo :(

 • Ja

  Koja laž,naravno da se može napraviti doma. I na prirodne i na umjetne nokte

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)