“Silent Hill” Medicinska sestra – Halloween tutorial

Objavljeno u Ljepota, Makeup, Tutoriali, autorica: - 27.10.2016.

Nakon Rihanne i Sledgehammera sa druge planete, vrijeme je za moj drugi ovogodišnji Halloween tutorial. Donosim nešto ružno, krvavo i vjerujem, mnogima odbojno za gledati.Ako niste fan “bloody & creepy” tutoriala predlažem da ovaj preskočite.

Inspiracija za ovaj tutorial bila je jedna od najpoznatijih horor igrica “Silent Hill”. Unakaženo čudovište iz igrice je medicinska sestra i nju sam uzela kao izazov. Nisam radila istu masku već sam gledala kako da napravim nešto slično i da je na kraju jednostavno vama za napraviti. Osobno mi je ovaj look jedan od najlakših ikad a rezultati su po meni, zadovoljavajući. Jedino što mi je malo otežavalo rad jest to što sam cijelo vrijeme gledala jednim okom.

Za tutorial je potrebno svega par proizvoda i kostim medicinske sestre ili doktora.
– Crna,crvena,smeđa i zelena boja za lice koju možete nabaviti u Hobby shopovima
– Umjetna krv
– Kontaktna leća
– Povez za bandažu i šprica
– Perika
I na kraju puno strpljenja da sve to operete sa sebe. :)

2

1

Nadam se da će vam tutorial biti “užasan”! :)

Moj Instagram i Facebook linkovi su tu za sve one kojima se sviđa moj rad. Na Instagramu objavljujem svaki dan i za svaki look složim kratki blok fotki da izgleda kao pričica da bude malo zabavnije. Sljedeći tutorial dolazi vrlo brzo nakon ovoga samo što će cosplay biti bez krvi.

Uživajte ! :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nftmQ2R40kw[/youtube]

Što kažete na moju medicinsku sestru ? Happy Halloween ! ! !


Ovaj članak ima 2 komentara.

  • Ivonaa

    Ajmee brutalno ?? bravo!!

  • Ana

    Super ideja :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)