Golden Rose Longstay tekući mat ruževi

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 11.01.2019.

Oduvijek sam bila u potrazi za savršenim tekućim ružem i svaki koji sam kupila koristila sam možda tjedan dana i prestao mi se sviđati. Sve dok nisam kupila Golden Rose Longstay tekuće mat ruževe.

Naravno da nisam kupila samo jednu nijansu nego 5. Moja kolekcija broji nijanse: 1, 3, 4, 10 i 11.

Ovi ruževi dolaze u vrlo jednostavnoj prozirnoj ambalaži i imaju precizan aplikator. Mogu se kupiti na Golden Rose web shopu, ali ako ste iz Osijeka možete ih pronaći i u tržnom centru Portanova (1. kat). Cijena im je oko 45 kuna.


A sada moji dojmovi

Ovi ruževi su bolji čak i od Huda beauty tekućeg ruža kojeg sam probala.
Ruž se lako nanosi, dovoljan je jedan sloj. Pigmentacija je vrhunska što me jako iznenadilo jer je ruža cjenovno jako pristupačan i uopće nisam očekivala da će biti tako dobri. Kao što samo ime kaže “longstay” znači da se jako dugo zadržava na usnama. Jednom prilikom sam ga testirala i na usnama je izdržao od 8:00 do 20:00 sati, znači preživio je više obroka, pića i grickalica. Baš sam iz tog razloga imala muke kod uklanjanja ruža s usana. Može se skinuti lako samo ako imate neko uljno sredstvo za čišćenje lica. Može se skinuti i s micelarnom otopinom, ali malo duže traje postupak.


Ruž ne isušuje usne. Tek malo pred kraj nošenja, osjetila sam da je vrijeme da se ukloni sa usana. Ali svakako je bitno usne hraniti i raditi piling kako bi ovi ruževi što ljepše stajali na usnama.

U nastavku pogledajte kako neke od nijansi izgledaju na usnama.

 

 

Nijansa #1 sa malo sjajila kao topper

Nijansa #3

Nijansa #4

Tea s druge strane voli tamnije nijanse pa tako ona ima nijansu 5 i nijansu 12.

Nijansa #5

Nijansa #12

Sve u svemu ovo su mi najdraži tekući ruževi koje sam ikad probala. Kao što sam spomenula u početku ovi ruževi su mi bolji od Huda beauty ruža i od Sephora tekućeg ruža. Preporučam ih svima, a ja ću definitivno nabaviti još nijansi jer ih je izašlo još puno koje mi se sviđaju. U kolekciji je veliki raspon nude nijansi na što sam ja jako slaba i želim ih imati sve.

Jeste li probali Golden Rose ruževe? Koje nijanse su vam omiljene?

Close
Ines i Tea Kristić (Inea_sisters) dvije su sestre iz Osijeka koje se već neko vrijeme bave pisanjem ...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)