Urban Decay Naked Cherry paleta

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 26.02.2019.

Nakon ukupno tri Naked palete koje sam skupila u svojoj kolekciju do sada, sigurni ste da nisam ni sekunde dvojila oko nove Urban Decay Naked Cherry palete koja je zadnja, prije nekoliko mjeseci puštena u prodaju. Od kada je objavljena vijest da se slavna Naked 1 paleta povlači, znala sam da Urban Decay sprema nešto odlično, i izborom nijansi te tematikom palete nije me razočarao.

Paleta je kupljena izvan hrvatske, i iako se Urban Decay pojavio kod nas i to u Mulleru, otišla sam provjeriti, i paleta se može kupiti no jeli rasprodana ili ne nisam sigurna. No kako bilo, kupila sam je, i došla je divnoj kartonskoj kutiji. Njena cijena kretala se oko 50 eura, standardna cijena njihovih paleta. Ja nikada do sada nisam dobila testere primera u kutiji, iako sam čula da se dobivaju, pa vjerojatno to ovisi o tome gdje kupujete svoju paletu. Rok trajanja je dvije godine od otvaranja.

Sama paleta napravljena je od čvrste plastike. Za razliku od Naked 2 i 3, ona se zatvara na magnete kako Naked Heat. Kvalitetna je i odlična za putovanja. Sadrži i kist, koji je kao i u svakoj paleti do sada nepotreban i kvalitetom lošiji i od kistova s eBay, ali je ovoga puta lijep pa ga to donekle opravdava.

Kada otvorite paletu, vidjet ćete po mom mišljenju dvanaest više toplih nego hladnijih, u rasponu od svjetlijih, do zagasito rozih nijansi. Boje koje dobivate unutra podudaraju se sa samim nazivom, te prate temu palete. U paleti je 5 shimer, te 7 mat nijansi. Idealna je za kreiranje dnevnih lookova, te dramatičnih večernjih. Dosta dugo sam je testirala, i moram priznati da mi je drago što je ona kao paleta samostalna, te da vam ne treba neka dodatna kako bi dobili željeni makeup na očima.

Swatch svih nijansi napravila sam bez nekog posebnog truda, jednom sam prošla prstom po sjenilu i nanijela ga na ruku u jednom sloju bez ponavljanja. Da je paleta dobro pigmentirana govori činjenica da su prve dvije boje, one najsvjetlije dovoljno jake da se vide. I ostale nijanse su odlične, divno se blendaju, trušenje je znatno manje nego u ABH paletama.

Nikako nisam razočarana, i ovom kupnjom opravdana su sva moja očekivanja. Urban Decay popravio je kvalitetu, svakom platom sjenila su bolja i moram priznati da su ovim proizvodom privukli veliku pažnju. Ja sam još uvijek u periodima kada na oči nanosim smeđe nijanse, no to je rjeđe od kada imam ovu paletu i ovaj raspon boja.

Iskreno se veselim proljeću i novim lookovima koje ću raditi. Zanima me jeste li se i vi dokopali svog primjerka, te ako niste planirate li se počastiti ovom ljepoticom u budućnosti?

Close
Marija Baotić (BlahBlah) živi u Zagrebu. Osim što je studentica i što radi posao koji jako voli, nje...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)