L’Interdit Givenchy Eau De Parfum

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 27.02.2019.

Prvi L’Interdit parfem, inspiriran Audrey Hepburn, pojavio se još 1957. godine, a s vremenom su se razvijale razne verzije. Više od šezdeset godina nakon pojave prvoga L’Interdit parfema, u rujnu 2018. godine u prodaju izlazi najnovija verzija L’Interdit Givenchy, koja se našla i na mojoj listi želja za veljaču, a o kojemu nešto više možete pročitati u današnjem postu.

Najnovija, moderna L’Interdit verzija parfema, predstavljena je kao cvjetno-drveni miris, izgrađen na osnovi kontrasta između buketa bijeloga cvijeća (jasmin, tuberoza, cvijet naranče) te intenzivnih drvenih i zemljanih nota (pačulija, vetivera). Na ovoj najnovijoj verziji, radili su slavni parfemski „Nosevi“: Dominique Ropion, Anne Flipo i Fanny Bal.

Parfem dolazi u prozirnoj, elegantnoj staklenoj bočici, koja je zapravo modernizirana i malo preoblikovana verzija one iz 1957. godine, a bočica vrlo lijepo sjeda u ruku. Ovaj novi L’Intedit Givenchy, dostupan je u 35, 50 te 80ml pa se prema tome i cijena kreće od 495 do 849kn.

Jednostavnog i otmjenog stila odijevanja uz crveni ruž kao jedan od zaštitnih znakova, glumica Rooney Mara je dobila ulogu zaštitnog lica ove najnovije L’Interdit verzije koja u prijevodu zapravo znači „zabranjeno“. Kao zaštitno lice, na Rooney je bio zadatak prenijeti poruku koju parfem nosi sa sobom, a odnosi se na odu snažnoj ženstvenosti, slobodu te odvažnost prkošenja konvencijama te uživanju u vlastitoj jedinstvenosti.

Rooney Mara

Moja ljubav prema ovome parfemu bila je na prvi miris te se sjećam kako me na prvu miris parfema podsjetio zapravo na slatko crno grožđe, kojega uopće nema među notama, ali poanta je da slatko i cvjetno dominiraju ovim parfemom. Na stranici Pun Miris, naletjela sam na informaciju kako je aura ovoga parfema opisana kao ogromna tako da to dodatno može dočarati intenzitet ove parfemske vode. Parfem je dosta dugotrajan i ja ga znam osjetiti u naletima na sebi i nekoliko sati od nanošenja. Ono što želim reći je to kako je parfem stvarno intenzivan i onima koje ne vole takve može čak i smetati, ali ako volite jake i slatkaste parfeme ovaj novi L’Interdit Givenchy dodajte na popis želja, nećete požaliti!

Kakve parfeme volite? Jeste li isprobale koju od L’Interdit Givenchy verzija?

Close
Zrinka Ivešić (TheGlowGetter) dolazi iz Osijeka i ima 22 godine. Osim što studira fizioterapiju, obo...

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • pookie

    A tek priča vezana za parfem i kako je dobio ime pa priča o velikom prijateljstvu…A.H. i H.deG…

    • Pozdrav! 👋 Priča je super zanimljiva, samo sam se u članku više bazirala na ovu najnoviju verziju o kojoj sam i pisala tako da su neki detalji vezani uz verziju iz 1957. izostali. 😃

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)