MAC Studio Fix Fluid

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 19.12.2018.

Jedan od spomenutih proizvoda u mom članku s jesenskim novitetima bio je i MAC Studio Fix Fluid tekući puder. Prema opisu na službenoj stranici, MAC Studio Fix Fluid tekući puder sadrži formulu koja je zaslužna za kontroliranje prekomjernog sjaja i postizanje mat efekta do 24h uz SPF 15. Nakon tjedan dana korištenja testera i praćenja ponašanja lica odlučila sam se na kupnju. Jesam li zadovoljna novim puderom? Saznajte u nastavku.

 

Što se tiče ambalaže, MAC klasika, elegantno, ali s druge strane jednostavno stakleno pakiranje. Rok trajanja je 24 mjeseca. Nedostatak: u pakiranje nije uključena pumpica, nego ju je potrebno posebno kupiti tako da ćete ako se odlučite i za pumpicu morati izdvojiti dodatnih 8€. Puder sam platila 30€ (puder kupljen izvan Hrvatske).

MAC Studio Fix Fluid, srednje je gust, a u usporedbi s Vichy Dermablend puderom kojeg sam koristila prije puno je rjeđi. Lako se nanosi i razmazuje na lice, a od metoda nanošenja su uspješno prošli prsti i stippling brush. Posebno me razveselilo to da niti na rukama, niti na licu nema masnog traga nakon nanošenja pudera. Proizvod imam već gotovo dva mjeseca i uz upotrebu barem četiri dana u tjednu nisam ni blizu polovici.

MAC Studio Fix Fluid uspješno prekriva sve blaže i srednje blage “nedostatke”. U mome slučaju to su fleke zaostale od akni i tamni podočnjaci. Ako vam nije bitan highlight efekt ispod očiju, MAC Studio Fix Fluid bit će dovoljan sam za sebe jer će prekriti više manje sve.

Odlična stvar je i velik broj nijansi gdje će vam u konačnici biti pronađena vaša savršena nijansa, tj. ona kod koje nema razlike vrat-lice što na kraju doprinosi prirodnom izgledu na licu. Meni se savršenom pokazala nijansa NC20 koja je žutog podtona.

Drugi ogroman plus uz prekrivanje, svakako su trajnost i mat efekt i nakon više sati nošenja te se lagani sjaj nakon više sati javi najčešće samo na nosu. Proizvod sam najduže na licu imala 8-10 sati, a u tome razdoblju je sve ostajalo na svome mjestu.

Odlična postojanost, jako dobro prekrivanje i mogućnost pronalaska savršene nijanse ono su što bih navela kao najveće prednosti MAC Studio Fix Fluid tekućeg pudera.

Nasuprot tome, viša cijena u odnosu na drogerijske pudere i pumpica koju je potrebno dodatno kupiti negativne su strane. Ipak, ako ocjenjujem sam puder, kako on obavlja svoj posao, tada MAC Studio Fix Fluid puderu dajem čistu peticu i mislim kako imam novi puder na duže staze.

Eksperimentirate li vi često s puderima ili ste vjerne jednome na duže vrijeme? Kakva su vaša iskustva s MAC Studio Fix Fluid tekućim puderom?

Close
Zrinka Ivešić (TheGlowGetter) dolazi iz Osijeka i ima 22 godine. Osim što studira fizioterapiju, obo...

Ovaj članak ima 4 komentara.

  • Nisam probala,ali odlično izgleda na licu

  • Teich89

    Nisam ga još probala, ali oduševljena sam kakvu moć prekrivanja ima! :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)