Maja & Martina makeover

Objavljeno u Recenzije, Tutoriali, autorica: - 22.01.2010.

Kada sam počela raditi make up tutoriale, ideja je bila naučiti djevojke koje se dosad nisu previše susretale s make upom kako ga koristiti, a sve u svrhu prikrivanja nedostataka i naglašavanja atributa. No, više od šminkanja same sebe volim makeovere.

Dosad sam snimila dva makeovera. Ne radi se o step-by-step tutorialima, već o kratkom prikazu procesa. I, naravno, rezultata te reakcija djevojaka koje su, barem u ova dva slučaja, bile vrlo zadovoljne. Upravo zbog toga očekujte još mnogo tutoriala, make overa i savjeta iz svijeta make upa :)

Close
Ivana Blažoti Mijoč (WannaBe) magistrica je informatike koja je nakon nekoliko godina rada u korpora...

Ovaj članak ima 10 komentara.

 • Martina

  Hej baš je dobro ovo! Koju podlogu si koristila kod makeovera 1? Možeš li mi preporučiti neki lagani tekući puder za mješovitu do masnu kožu, ali da je dostupan u Dm-u?

 • Hvala ti! :) Za podlogu nisam sigurna, jer je od djevojke koju sam šminkala. Pitat ću je pa ti javim. A puderi koje preporučam za masnu do mješovitu kožu iz DMa su L’Oreal true match ili Maybelline dream satin liquid. Prvi ako imaš manje nepravilnosti, a drugi za nešto bolje prikrivanje.

 • Martina

  Hval puno na savjetu! Jesi li možda probala o nivee tekući puder natural matt? Taj mi je zapeo za oko pa ne zanima da li to šta valja. Još jednom hvala!

 • Nemoj mi reći da se opet proizvodi! Ja ga tražila jedno vrijeme, al ga više nije bilo. To mi je inače drugi najbolji puder iza Revlon colorstaya po pitanju matiranja i prekrivanja, tako da (ukoliko se proizvodi) definitivno preporučam! :)

 • Martina

  Pa ne znam je su li ga povukli ili ne, ali kod nas u Dm-u ga još uvijek ima! Kod me mene ti uvijek sve zaostaje. A tako to biva s odličnim proizvodima uvijek ih povuku iz prodaje!

 • Maja

  Korišteni puder je:

  Maybelline New York
  Wonder finish makeup
  10 ivory

  :)

 • Martina

  Majo je li tebi taj puder dobar? Da li je pogodan za mješovitu do masnu kožu? Kada sam isprobavala tester bio je nekako vodenast!

 • Maja

  Meni je odličan. Lijepo se da razmazati spužvicom/rukom po licu. :)

 • Maja

  meni se čini da si jako gruba dok šminkaš.

  izgleda mi ko da im natežeš oči i dosta si nagla, cure su se par puta scimale od tvojih naglih pokreta prema njihovim očima.

  ovo ne govorim da bi te povrijedila, pretpostavljam da si bila uzbuđena i sve užurbano radila, i nisi pazila na detalje.

 • sandra

  Gornji komentar uopće nije na mjestu- uopće nije bila gruba niti su se cure cimale, to se tebi možda tako činilo. Ja mislim, a i vidjela sam da nije bila ni gruba ni nagla a ni užurbana. Meni je sve izgledalo ok.
  I ja sam tako šminkala svoje prijateljice dok smo išle van. To je nešto najbolje…
  Svaka čast!!

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)