Revolution Renaissance Flick Eyeliner

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 02.04.2019.

Mislim da svaka žena voli nositi eyeliner, ali ponekad nam to baš i ne ide za rukom. Ili je neravno ili debelo, pa krenemo popravljati, pa na kraju odustanemo. Sve što je potrebno za dobar cat eye je mirna ruka, praksa i dobar eyeliner.

Na isprobavanje sam dobila tuš u olovci od Makeup Revolutiona, zvan Renaissance flick. Dolazi u prekrasnom rose gold pakiranju od 0.8 g koje podsjeća na kemijsku olovku. Olovka se u pakiranju nalazi u maloj crnoj kutijici sa zlatnim slovima. Moram priznati da su im pakiranja sve bolja i bolja. Inače su mi sva njihova pakiranja pucala i razbijala se na veliko. Palete sjenila, highlighteri i sl. su mi redovno bili zalijepljeni ljepljivim trakama jer su vrlo lako pakiranja pucala. Sada su im pakiranja puno čvršća, što sam se uvjerila i ovim eyelinerom i Soph x Revolution paletom sjenila. Proizvod je veganski (cruelty free).

Eyeliner ima na vrlo vrlo precizan aplikator s kojim možete raditi jako precizne i tanke linije. Jačim pritiskom na kožu dobivate deblje linije. Jako je pigmentiran i ne trebate prelaziti više puta da bi dobili intenzivnu crnu bolju. Sasvim je dovoljan jedan potez. Ako morate preći više puta preko jednog mjesta, neće pomicati sloj ispod, što se kod nekih eyelinera događa.

Sami vrh aplikatora je pomičan, što je meni odlično jer nije cijeli tvrd i s njime možete tako lakše upravljati i preciznije nanijeti proizvod.

Inače nisam ljubiteljica tuševa u obliku olovke s obzirom da mi se svaki do sada osušio nakon kratkog vremena korištenja. Međutim, ovaj koristim otprilike 2 mjeseca i još uvijek sasvim dobro funkcionira. Malo se počeo sušiti, ali to je u redu s obzirom na količinu proizvoda.

Trajnost bi mogla biti malo bolja, izdrži mi 4-5 sati. No, ako sam na poslu 6-8 sati, rubovi se počinju malo muljati. Tako da nije baš za neki večernji izlazak, ali je sasvim u redu za opušteni dnevni izlazak.

Cijena mu je 55 kn na Pink Panda stranici, a vjerujem da su takve cijene i u trgovinama Pink Pande i u DM-u.

Kakve vi tuševe najviše volite koristiti?

Close
Ines i Tea Kristić (Inea_sisters) dvije su sestre iz Osijeka koje se već neko vrijeme bave pisanjem ...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)