André Rieu rasprodao zagrebačku arenu

Objavljeno u Izlasci i zabava, autorica: - 24.11.2022.

Koncertom 25. studenog 2022. u Areni Zagreb, André Rieu, četiri godine od
izuzetno uspješnog nastupa, vraća se u Hrvatsku sa svojim Johann Strauss orkestrom po treći put u sklopu svjetske turneje.

Organizatorima i promoterima Star produkciji ne prestaju zvoniti telefoni i stizati mailovi, traži se ulaznica više. Ovakva količina pozitivne energije među publikom koja ga željno iščekuje je nevjerojatna, a rezultirala je činjenicom da više nema nijedne ulaznice u prodaji!

“Poznata je činjenica koliki trud i optimizam André ulaže u pripreme svojih koncerata, ali i u odnos sa svojim orkestrom – upravo je “kralj valcera” klasičnu glazbu učinio dostupnom svima. Veseli nas što se nakon četiri godine vraćaju u zagrebačku Arenu kao i zbog iznimno velikog zanimanja ljudi.” – izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije.

Njegov besprijekoran način da očara svoju publiku od početka do kraja koncerta i učini klasičnu glazbu zabavnom i suvremenom, učinio ga je jednim od najvećih zabavljača našeg vremena, a njegovi koncerti mnogo su više od glazbe. Publiku na koncertu u Zagrebu očekuje potpuno novi program, fantastične melodije iz svijeta filma, mjuzikla, opere i operete, ali i tradicionalna glazba.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)