Bliže se datumi održavanja dva koncerta grupe S.A.R.S.

Objavljeno u Izlasci i zabava, autorica: - 26.02.2019.

Za manje od dva tjedna, ograničen broj ljubitelja S.A.R.S.-a, imat će priliku uživati u njihovom hitovima uživo!

8. i 9.3. su “the” datumi za sve fanove S.A.R.S.-a, kada će održati ne jedan, nego dva koncerta, dan za danom u zagrebačkom Boogaloou.

Bend će svirati na poznatoj pozornici, u poznatom prostoru, gdje su prije osam godina doživjeli prekretnicu u karijeri.

Da poimence nabrajamo “naj hitove”, previše ih je – u karijeri dugoj 13 godina uspjeli su ostvariti zavidan uspjeh i pokoriti Balkan, sa 7 albuma i više od 650 održanih koncerata u regiji, Europi, Americi i Australiji.

Od dva zagrebačka koncerta možemo očekivati nešto dulji repertoar s uključenim pjesmama koje inače ne sviraju na koncertima, a set liste za petak i subotu će se razlikovati.

Također, saznali smo da bend radi na novim materijalima, koje ćemo možda imati priliku premijerno i čuti!

Prema tome, tko još nije, neka svoju ulaznicu osigura još danas – u pretprodaji putem Eventim i Entrio sustava, Dirty Old Shopu, knjižari Rockmark te blagajni kluba Boogaloo (radnim danom 10-16 h), po cijeni od 120 kn. Ulaznice na dan koncerta u prodaji po cijeni od 150 kn.

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)