Koncert 2CELLOS u Areni Zagreb zakazan za 23.ožujak gotovo rasprodan!

Objavljeno u Izlasci i zabava, autorica: - 27.02.2018.

Ostalo je mjesec dana do koncerta svjetski poznatog violončelističkog dvojca 2CELLOS u zagrebačkoj Areni, a ulaznica je sve manje.

 

Dvorana je gotovo rasprodana, tako da ulaznica za parter i tribine više nema, a ljubitelji njihove glazbe moći će, budu li dovoljno brzi, kupiti preostale ulaznice i to za gornju tribinu.

U sklopu svoje „The Score“ turneje dečki su proputovali svijet i održali predivne nastupe koje je publika ovacijama pozdravljala, a ono čemu se dečki posebno vesele nastup je pred domaćom publikom i to na dva velika koncerta u Zagrebu i Splitu.

Tako će prije zagrebačkog koncerta koji je zakazan za 23. ožujka u Areni, nastupiti i u splitskoj Spaladium Areni, 16. ožujka.

Album koji je u potpunosti posvećen filmskoj glazbi, bit će tako predstavljen i hrvatskoj publici. Izvest će skladbe poput “May It Be” iz “Gospodara prstenova”, “My Heart Will Go On” iz filma “Titanic , “Now We Are Free” iz “Gladijatora”, “For the Love of a Princess” iz filma “Hrabro srce” i “Moon River” iz “Doručka kod Tiffanyja”.

 

Podsjećamo vas kako su dečki svoj posljednji nastup u Zagrebu održali prije dvije godine na Tomislavcu gdje se okupilo više od 50 tisuća ljudi, a u Splitu su nastupili 2012. godine na rivi.

Iako gotovo rasprodan Zagreb, prognoze za koncert u Splitu idu u istom smjeru.

Bit će to dva spektakularna scenska nastupa uz veličanstveni zvuk koji proizvodi ovaj uigrani tandem.

Zgrabite svoje ulaznice na vrijeme jer vremena je ostalo malo! Ulaznice možete pronaći u sklopu sustava Eventim.

Ulaznice za Split kreću se po cijenama u rasponu od 150 do 590 kn, a za Zagreb od 190 do 750 kn.

Vidimo se u Splitu i Zagrebu!

 

*PR objava

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)