Parni Valjak ponovno u Areni

Objavljeno u Izlasci i zabava, autorica: - 20.10.2017.

Parni Valjak ponovno u Areni 1. prosinca!

Parni valjak uz novi singl “Ljubav” nastavlja svoju 2u1 turneju (acoustic+electric) povodom 40 godina karijere.

U sklopu turneje po Hrvatskoj i regiji, jedan od koncerata bit će i 1. prosinca u Areni Zagreb, gdje nisu nastupili od 2011. godine.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima (na Muzika.hr – kupovina ulaznica, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark), a do 15. svibnja cijena im je 100 kuna za parter-stajanje, 140 kuna za tribinu dolje i 120 kuna za tribinu gore.

image001

*PR objava

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)