Ubojito dobra zabava od sada i na kazališnim daskama

Objavljeno u Izlasci i zabava, autorica: - 21.09.2017.

Planetarno popularna komedija „Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto“ talijanskog autora Antonia Amurria uskoro će zaživjeti i u zagrebačkom kazalištu KNAP! Premijera predstave: 29.09. 2017. – Kazalište KNAP.

Iskra Jirsak Petar Atanasoski Boris Kovacevic

Lako je pisati i govoriti o ljubavi, romantici i sretnim završecima, no što je s onom drugom stranom bračne zajednice? Odgovor na to pitanje uskoro ćemo vidjeti u kazalištu KNAP, koje je za prve dane jeseni pripremilo pravu malu poslasticu – Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto na simpatičan i humorističan način opisuje nesporazume i probleme u muško-ženskim odnosima te propituje što se događa nakon sudbonosnog DA.

 

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta. Kroz priču nas vodi deset jednako zanimljivih i napornih osobnosti, odnosno deset “najopasnijih tipova supružnika na tržištu“ – Maza, Cjepidlaka, Kućanica, Škrtac, Trudnica, Šlampavac, Rasipnica, Konzervativac, Rospija i Hipohondar. Dozu uvjerljivosti i sličnosti sa zbiljom daje i piščevo poznavanje i razumijevanje ženske ćudi, muških mušica te poruka predstave, za koju autor kaže da je upozorenje svima koji naivno i zaljubljeno srljaju u brak, ali i onima koji su u tu klopku već upali.

_DSC7877

 

Ulogu supruga tumači mladi zagrebački glumac Petar Atanasoski, dobitnik nekoliko nagrada za najbolju mušku ulogu te član ansambla Gradskog kazališta Žar ptica. Žensku stranu ispričat će glumica Iskra Jirsak, dobitnica prestižnih nagrada na kazališnim i filmskim festivalima od kojih valja izdvojiti Nagradu hrvatskog glumišta 2015. godine. Redatelj predstave jeBoris Kovačević, koji je do sada režirao tridesetak uspješnih kazališnih djela poput „Ja tata“ i „Žene su s Venere , a muškarci s Marsa“, te velik broj radio drama, televizijskih reklama i manifestacija, a od 2009. voditelj je kazališta KNAP. Premijerna izvedba održat će se 29. rujna.

_DSC7954

 

Zaljubljeni ste, u braku ili o njemu (tek) razmišljate? Primite svoju dragu ili dragog za ruku, odvedite ih u KNAP i provjerite na licu mjesta vrijedi li i za vas drevna misao naših starih: Što nas ne ubije, možda nas zbliži.

*PR objava

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)