Vrhunski koncert Olivera u prepunoj Areni

Objavljeno u Izlasci i zabava, Lifestyle, autorica: - 13.03.2017.
Spektakularnim koncertom legendarni glazbenik Oliver Dragojević obilježio je u subotu navečer sa svojom vjernom publikom svoj 70 rođendan i 50 godina rada na sceni.

Oliver_20170311_ArenaZg_050

Koncert je počeo  instrumentalnim interpretacijama dijelova nekih Oliverovih svevremenskih pjesama (“Oprosti mi, pape”…) koje je izvodila Zagrebačka filharmonija pod ravnanjem Alana Bjelinskog. Na sceni se ukazuje Oliver, toplo pozdravljen od popunjene Arene.
“Kad bih van reka’ da san se pripa’, ne bih van laga'” rekao je najpoznatiji Velolučanin i velikan hrvatske popularne muzike te najavio publici da će uživati u aranžmanima Ante Gele, Alana Bjelinskog i Ranka Rihtmana.
Oliver_20170311_ArenaZg_047
Nastavio je splitski pjevač pjesmama “Ako izgubim tebe”, “Nestajem”, “Nocturno”, “Nevera” gdje mu se kao gost pridružio Antonio Serrano na usnoj harmonici.
Oliver_20170311_ArenaZg_078
“Ovo je čovik među najboljim usnim harmonikašima na svitu” – kazao je Oliver te prepustio mikrofon Serranu koji je odsvirao Rhapsody in blue. Filharmonija odlazi s pozornice, a Oliver ostaje sam na sceni.Pridružuje mu se zbor Izvor noseći lampione u rukama. Magična svjetlost zavladala je arenom.
Oliver_20170311_ArenaZg_095-2
Oliver zajedno sa zborom pozdravlja sve pjesmom “Dobar dan” i nastavljaju s “Lipa moja”, “Vjeruj mi”, “Trag u beskraju”, na pozornici mu se pridružuju njegovi Dupini.
Oliver_20170311_ArenaZg_112
Magdalena, Magdalena – zapjevao je Oliver, u pratnji se pridružio Elvis Stanić.
Oliver_20170311_ArenaZg_126
Nakon “Još te molim Magdalena”, “Dobro jutro tugo”, “Moj lipi anđele”, “Pismo moja” uz koju mu se na zagrebačkoj pozornici pridružilo drugo “čelo”  Stjepan Hauser.
Oliver_20170311_ArenaZg_202
Kao gost za 70.Oliverov rođendan došao je i Matija Dedić koji je sa slavljenikom otpjevao “Vridilo je”.
Oliver_20170311_ArenaZg_207
Morskim vukom i uvijek sveprisutnom Nadalinom legendarni pjevač zapalio je Arenu, koncert  je  tako dosegao svoj vrhunac.
Otpjevao je Oliver i dvije pjesme na engleskom “I wish” i “I belive” uz pratnju filharmonije i zbora a nakon toga još jednom oduševio publiku svojom izvedbom “Galeba”. A “zlatnim koncima litnje zore” slavljenik je publici poručio da se uvijek drže one njegove “Vjeruj u ljubav”.
Oliver_20170311_ArenaZg_247-2
– Puno zdravlja, sriće i vidimo se negdje – poručio je stari vuk za kraj zagrebačkog slavlja.
Nakon desetominutnog skandiranja publike “Hoćemo još” Oliver se vratio i upitao “oćemo li dva put sam umra?” – te s publikom zapjevao ovaj veliki hit.
Oliver_20170311_ArenaZg_252-2

Time je završio Oliverov tro i pol satni koncert.

.

.

.

.

.

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • tuuu

    haha šminkerica news xD
    još će nastati rubrika estrada pa da pratimo šta severina jede za doručakxD

    malo šale :D

    • Hehe, nije nego planiramo dodati novu kategoriju za izlaske i zabavu jer želimo proširiti teme da vam bude što zanimljivije. :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)