Beauty & Hair Expo u Zagrebu

Objavljeno u Lifestyle, Ljepota, autorica: - 21.01.2019.

Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode, brojne look&learn edukacije i seminare održat će se tradicionalno početkom proljeća, od 8. do 10. ožujka.

 

Zagrebački velesajam ima tradiciju održavanja sajmova dužu od 110 godina, od čega u segmentu ljepote 20 godina, a sajam Beauty&Hair Expo kvalitetu tradicije podiže na novu razinu i otvara vrata promjenama.

Projekt koji na međunarodnoj sajamskoj pozornici dugi niz godina uspješno omogućava izlagačima predstavljanje noviteta, promociju proizvoda i demonstraciju novih tehnika. Poslovnim posjetiteljima, istovremeno, omogućava upoznavanje s najnovijim trendovima, sudjelovanje u inspirativnim i nadasve edukativnim radionicama domaćih i stranih predavača, testiranje vještina u make up natjecanjima i osvajanje vrijednih nagrada.

Novost ovogodišnjeg izdanja je iznimno snažan segment hair industrije sa svjetski poznatim imenima iz branše. S velikim zadovoljstvom predstavljamo edukativni dvodnevni HAIR EXPO program u paviljonu 8 na više od 2.500 m2 kreativno uređenog prostora s nagrađivanim svjetski poznatim frizerskim stilistima: Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i domaćim edukatorima: Kanso Akademija Zagreb, Sandra – Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda.

Uvodimo i novu, atraktivnu temu: TATTOO&BODY PAINTING koja će privući veliki broj zaljubljenika u ukrašavanje tijela. Predstavit će se desetak izvrsnih tattoo majstora, a u subotu, 9. ožujka održat će se prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu.

Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Beauty&Hair Expo mjesto je za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima. Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude i noviteta na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke.

Sajam je posvećen različitim segmentima industrije ljepote i frizerstva: kozmetika, njega kose, prirodni preparati, oprema salona, njega noktiju. Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, dobiti besplatne kozmetičke savjete, saznati novitete iz područja dekorativne i preparativne kozmetike, najnovije trendove u šišanju i bojanju kose, iskoristiti povoljne sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda, zabilježite si u planer vikend od 8. do 10. ožujka i posjetite Beauty&Hair Expo na Zagrebačkom velesajmu.

Ukupan sadržaj sajma održat će se u četiri paviljona Zagrebačkog velesajma s više od 300 izlagača na 13.500 m2 izložbenog prostora. Cijena ulaznice iznosit će 30,00 kuna.

Više o sajmu doznajte na stranicama www.zv.hr i www.hairexpozagreb.hr.

*PR objava

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)