Dani Ljepote i Fitnessa 20. jubilarno izdanje

Objavljeno u Lifestyle, Ljepota, autorica: - 23.02.2018.

Dani ljepote slave svoj jubilarni 20. rođendan posvećen profesionalcima, live demonstracijama proizvoda i usluga, edukaciji i inovacijama na tržištu.

 

Kao vodeći događaj u regiji za profesionalce, od petka, 09. do nedjelje 11. ožujka 2018. sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote i otvoren za sve zaposlene u maloprodaji, veleprodaji, kozmetičkim salonima i salonima za uljepšavanje, nail, wellness, fitness i hairstyle industriji.

“Najljepši” sajam Zagrebačkog velesajma od početka je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova.

Dani ljepote & Fitnessa mjesto su osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima se nudi ukupnost ponude na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke.

TOTAL LOOK SHOW – live frizerski show

Najavljen je live frizerski show i TOTAL LOOK revije za vrijeme trajanja Dana ljepote&fitnessa!

Roberto Cistellini i Vincenzo Cangiano ambasadori frizerske akademije predstavit će nove tehnike bojanja organskim bojama brenda ToccoMagico Multiplex uz stiliziranje i šišanje.

Tvrtka TOP STIL zastupnik je vrhunskih brendova frizerske opreme koja će se prezentirati na ukupno pet revija. Prilikom prezentacija i edukacija (šišanje, bojanje, styling) posjetitelji sajma moći će uživo vidjeti primjere najnovijih svjetskih trendova u bojanju, njezi i stylingu kose te iskoristiti odlične sajamske popuste za kupnju.

NATJECANJA, BESPLATNI KOZMETIČKI TRETMANI, SAVJETI

I ove će se godine održati međunarodno natjecanje u oblikovanju i dizajnu noktiju „Love animals“ u kategoriji Plakat na 4 teme: Candy girl, Pirate girl, Cowboy girl i slobodna tema.

Program natjecanja „Love Animals“ okupit će brojne majstore oblikovanja i dizajna noktiju iz cijele Europe te prezentirati najnovije tehnike i ideje iz ove industrije. Ovogodišnji ocjenjivački žiri uključuje skupinu stručnjaka iz sektora, izvrsnih majstora i kvalitetnih sudaca. Više na linku.

Petak, prvi dan sajma posvećen je frizerskim i make up natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola. Tijekom sajma učenici će pružati posjetiteljima besplatne kozmetičke tretmane lica, prirodnu njegu noktiju, šminkanje za dnevni make up i dr.

U sklopu sajma Dana ljepote & fitnesa Učilište Profokus organizira make up natjecanje na temu “Unicorn Magic”, na koje se mogu prijaviti učenici srednjih škola, amateri i svi oni koji su spremni pokazati svoju viziju čarobnog jednoroga.

I ove godine održat će se natjecanje u microbladingu i japanskoj metodi iscrtavanja obrva u organizaciji Akademije Valentina. Japanska metoda iscrtavanja obrva (Microblading) je estetski zahvat, odnosno vrsta polu-permanetnog make up-a. Postiže se potpuno prirodan izgled obrva.

Portal Estetica.hr u suradnji sa svojim partnerima La Roche-Posay i Vichy organizira besplatno savjetovanje za sve posjetitelje iz oblasti estetske medicine, kozmetologije i kirurgije.

Sve ono što suvremena estetska medicina ne može, estetska kirurgija može. Poznati hrvatski estetski kirurzi odgovorit će na sva vaša pitanja o mogućnostima i primjeni estetske kirurgije.

FASHION FUSION FAIR ZAGREB

FASHION FUSION / FAIR je novi projekt nastao u suradnji Zagrebačkog velesajma, Viktora Drage, pokretača domaće modne scene i razvoja domaćih modnih brandova koji su svojim radom obilježili proteklih 15 godina medijske scene.

Tim okupljenih stručnjaka na projektu zadao si je u cilj vratiti Zagreb na kartu svjetskih modnih sajmova kao mjesta razmjene informacija, poslovnih suradnji, pokretača razvoja gospodarstva i brandiranja Hrvatske kao mjesta pozitivnog ozračja za sve vrste poslovanja unutar lifestyle i modnih i pratećih događanja.

FASHION FUSION / FAIR namijenjen je profesionalcima, tj. svima koji su na bilo koji način uključeni u profesije vezane uz modu, produkciju svih elemenata vezanih uz modnu industriju, kako bi olakšao njihov put na svim etapama razvoja njihove profesije i branda, izlasku na domaće i strano modno tržište te krajnjem konzumentu, tj. kupcu domaćeg modnog proizvoda.

FITNESS

Već četvrtu godinu zaredom predstavljena je tema – Fitness.

Ovogodišnja konferencija na temu FIT TO LEARN kroz svoj jednodnevni program predstavit će najzvučnija i renomirana fitness imena, nove tehnike i metode vježbanja za sve one željne edukacije i razvoja znanja i vještina. Svoja znanja polaznici će moći obogatiti brojnim prezentacijama i masterclass seminarima iz fitness svijeta, a otvorit će se i uvijek aktualne teme zdrave prehrane, treninga za vrhunske sportaše i važnosti bavljenja fizičkom aktivnosti kod djece. Namijenjena je za instruktore aerobika, osobne trenere, fitness entuzijaste, vlasnike ili menadžere fitness i aerobik centara, profesore kineziologije, vrhunske sportaše ili rekreativce …

U sklopu sajma održat će se i Natjecanje u crossOF zoni, koje će se održati u tri segmenta kroz tri dana.

CrossOF zona je natjecanje za aktivne vježbače koji su spremni pokazati svoju snagu, izdržljivost, ali i tehniku. Prvi dan na rasporedu je disciplina “trzaj”, drugi “nabačaj/izbačaj”, a treći “wod”.

Na programu je i edukacijska radionica pod nazivom “Kako pokrenuti uspješan fitness biznis?”. Radionica je namijenjena svima koji razmišljaju o pokretanju posla i onima koji već vode posao kao neka vrsta check liste za sve radnje koje su potrebne kako bi stvorili posao koji sam radi i donosi novac neovisno da li je vlasnik prisutan 24 sata dnevno.

Tribina pod nazivom “Traži se fitness trener u penziji” ili kakva je budućnost profesije fitness trenera? zasigurno će biti zanimljiva za mnoge zainteresirane.

FIT FOR KIDS

Ljubav prema sportu i zdravom načinu života potrebno je razvijati od rane dobi. Zagrebački velesajam u suradnji s portalom Abeceda roditeljstva pripremio je bogat program namijenjen za naše najmlađe posjetitelje.

Uz različite kreativne i edukativne radionice za djecu i kutak za sva roditeljska pitanja ističemo dva okrugla stola koja su na rasporedu u subotu i nedjelju: Video igre i djeca i Utjecaj medija na djecu. Hrvatski stručnjaci diskutirat će o pozitivnom i negativnom utjecaju video igrica i medija na djecu, edukativnoj ulozi, kako ih odgovorno koristiti te kako umanjiti negativan utjecaj.

Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 19.00 sati, a cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna.

Više saznajte na WEB i FACEBOOK stranicama sajma!

*PR objava

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)