Dr.Rimpler kozmetika – kozmetika s entuzijazmom

Objavljeno u Ljepota, autorica: - 30.08.2016.

Predstavljamo vam Dr.Rimpler kozmetiku, dermokozmetiku koja pomiče granice današnje njege i liječenja kože. Dr.Rimpler proizvodi su organski, veganski i holistički, spoj medicine i kozmetike koji njeguje zdrav način života.

Slika Dr. Rimpler 1

 

 

Bazirana na visokokvalitetnim sastojcima s naprednom nanotehnologijom u suradnji s vrhunskim stručnjacima i znanstvenicima garantira rezultate i uspjeh. Dr.Rimpler proizvodi su kozmetički proizvodi koji nadmašuju kvalitetom sve ostale proizvode za njegu kože na tržištu. Uvijek u potrazi za novim aktivnim sastojcima i rezultatima ruši sve dosadašnje trendove u njezi i liječenju kože.

Treba napomenuti da je cijeli koncept kozmetike Dr.Rimpler isključivo organski, veganski i holistički, siguran i provjeren, cijenjen od strane struke, klinički provjeren. Spoj medicine i kozmetike pretočen u zdrav način života.

 Slika Dr. Rimpler 2

 

Kozmetika nije u vlasništvu korporacija već je u vlasništvu obitelji Dr.Rimpler što garantira kvalitetu, rezultate i bolju uslugu.

Vizijom liječenja i u suradnji s njemačkim znanstvenicima i Berlinskim sveučilištem stvara NANOSENSITIVE KONCEPT za njegu atopijskog dermatitisa, neurodermitisa i raznih drugih upalnih stanja kože.

 Slika Dr. Rimpler 3

 

NANOSENSITIVE KONCEPT temelji se na kombinaciji antimikrobnog mikrosrebra i lipidnih nanočestica konopljinog ulja.

Klinički je dokazano da ta kombinacija jedina u svijetu  direktno djeluje na atopijski dermatitis i njegove simptome te liječi.

Slika Dr. Rimpler 4

 

Daljnjim istraživanjem i naprednom tehnologijom stvorili su i novi ANTI-AGE KONCEPT njege s aktivnim Q10. Patentiranom formulom prodire dublje u kožu i regenerira stanice kože.

Slika Dr. Rimpler 5

Linija Xcelent

 

U bogatoj paleti proizvoda izdvaja se i linija za akne s jedinstvenom i učinkovitom formulom, bez isušivanja i narušavanja prirodnog stanja kože.

Klinički dokazano smanjuje pojavu akni i mitesera te učinkovito djeluje na upalna stanja kože.

Pomno biranim kompleksom ekstrakata biljaka djeluje kao prirodni antibiotik.

 Slika Dr. Rimpler 6

 

Za klijente koje žele više od organskog i zdravog kreirana je linija Cutanova Organics, ekološki prihvatljivu sa kombinacijom visokokvalitetnih biljnih ulja Moringa, Ximenia, Crni ribizl i Maca ekstraktom.

Slika Dr. Rimpler 7

 

Postanite i vi dio Dr.Rimpler obitelji!

Profesionalna kozmetika za dermoordinacije i kozmetičke salone!

 

Distributer za Hrvatsku

Algoderma, Zadar

www.algoderma.hr

www.facebook.com/drrimplerhrvatska/

*PR članak

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ovaj članak ima 1 komentar.

  • Ana

    Krcato parabenima…. :ozbiljan:

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)