Isabelle Lancray Paris – lifestyle svake žene

Objavljeno u Ljepota, autorica: - 20.09.2016.

Živimo u  vremenima injekcija i estetskih kirurga, bolnih tretmana i teških zacjeljivanja kože. Vrijeme je snažnih žena koje žele ostaviti trag u svijetu.

Današnja žena je osviještena i želi pravu i kvalitetnu njegu. Preparate i tretmane koji prate trendove, koji su  inovativni i djelotvorni. ISABELLE LANCRAY PARIS je kozmetika za svaku modernu, osviještenu i sofisticiranu ženu. To je lifestyle svake njegovane žene.

Ne, to nisu obični proizvodi to su proizvodi koji već godinama nadmašuju kvalitetom ostale proizvode na tržištu.To su proizvodi koji  svojim rezultatima uspješno prkose odlascima na invazivne tretmane.

1. Oscar Isabelle Lancray Surmer

2. Oscar Isabelle Lancray L´Age D´OR

Holistička kozmetika koja želi osvijestiti ženu o njenom zdravlju i načinu života. Bazirana na visokokvalitetnim i bio-inteligentnim sastojcima nastoji ženi pružiti strast, zadovoljstvo i senzualnost.

˝Njegovana koža je  najbolje i najače oružje koje posjeduje˝

˝Koža je ambasador samopoštovanja žene˝

˝Dobro njegovana koža je haljina koja nikad ne izlazi iz mode˝

Isabelle Lancray Paris kozmetika nastala je davne 1945.g i njena utemeljiteljica je Madame Rosine Garcier  znana kao “GRANDE MADAME” francuske kozmetike, a kasnije kao Madame Isabelle Lancray. S nevjerojatnom strašću i zajedno sa svojom prijateljicom i poslovnom partnericom Helenom Rubinstein lobirale su za većom profesionalnošću i znanjem u struci. Kozmetički saloni su postali nešto više, profesionalci educiraniji, a proizvodi inteligentniji.

Zahvaljujući firmi Dr.Rimpler Njemačka brend nije prodan korporacijama nego je u vlasništvu obitelji Dr.Rimpler, što nam jamči veću kvalitetu i individualniji pristup koži.

Kozmetika je isključivo za upotrebu u kozmetičkim salonima i dermoordinacijama što joj daje još  veću kvalitetu i rezultate.

Linije koje se ističu u bogatoj paleti linija su L´AGE D´OR koja je bogata matičnim stanicama biljaka Roses of Damask, Arabian Jasmin i Blue Iris u kombinaciji sa  nanotehnologijom.

3. L´Age D´OR

Linija BEAULIFT sa ekstraktima tropskog bilja sa nanotehnologijom imaju BOTOX efekt i direktno djeluju na rad mišića.

4. Beaulift

Linija PURALINA DETOX inspirirana Nobelovom nagradom daje novu dimenziju njege kože protiv slobodnih radikala, vanjskog onečišćenja te stresa.

5. Puraline Detox

Hvala što ste dio ISABELLE LANCRAY PARIS obitelji.

Potražite u svojim kozmetičkim salonima.

Distributer za Hrvatsku: Algoderma , Zadar

www.algoderma.hr

www.facebook.com/isabellelancrayhrvatska/

*PR objava

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)