Kiehl’s Adventski Kalendar 2017

Objavljeno u Ljepota, autorica: - 08.11.2017.

Ne znam kako vi, ali ja baš volim adventske kalendare, čokoladne svakako, ali najprivlačniji su mi upravo oni kozmetički, iako do sada nisam još niti jednog imala. Ove godine kod nas je dostupan (jeej!) Kiehl’sov adventski kalendar! Moj prvi kozmetički adventski kalendar kojem se neizmjerno veselim! Evo kako izgleda..

Kiehl’s adventski kalendar ove godine sadrži ilustracije londonske umjetnice Kate Moross koja je ukrasila i cijelu božićnu kolekciju. Proizvodi u kalendaru pokrivaju osnovne kategorije lica, kože, kose i tijela tako da se tu nalazi mnogo zanimljivih stvari koje možete isprobati ako već do sada niste.

Svaki dan donosi nešto novo, a u kalendaru ćete pronaći i proizvode u punoj veličini, mini verzije proizvoda idealne za put i nekoliko uzoraka. Kupnjom kalendara imate priliku isprobati neizbježni Creamy eye treatment od avokada, ovogodišnji bestseller Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil i proizvode iz dermatološke linije poput Powerful-strength Line-Reducing koncentrata. Ostatak trebate same otkriti. ;)

Kiehl’s adventski kalendar dostupan je od 2. studenog u svim prodavaonicama Kiehl’sa.

Cijena Kiehl’s adventskog kalendara 495,00 kn, a količina limitirana. Zbog toga predlažem da požurite kupiti svoj primjerak ako želite ove godine uživati u otvaranju prozorčića svakog dana.

Kalendar je ogroman, veći nego što mislite, a i dosta težak jer je pun divnih proizvoda. Ilustracije su vesele i baš odgovaraju blagdanskom raspoloženju. Mislim da bi ovaj adventski kalendar bio prekrasan poklon za Božić (zapravo malo prije, da se može otvarati prozorčić svakog dana adventa) za jednu posebnu osobu.

Kako bih i sama uživala u otvaranju prozorčića, odlučila sam ne otvoriti ih unaprijed i pokazati vam što sve sadrži. To bi zapravo ionako pokvarilo iznenađenje i vama koje ga odlučite kupiti. Ono što planiram je svakog dana podijeliti s vama sadržaj pojedinog prozorčića na Šminkerica Instagramu (@sminkerica_portal) u Instagram Stories. Pa možemo zajedno otkrivati što sve ova divota sadrži. :)

 

Za one koji ipak prije kupnje žele znati što mogu očekivati, ovako izgleda jedna od prijašnjih verzija Kiehl’s adventskog kalendara:

 

Kao što vidite, u njemu će se sigurno naći mnoštvo divnih bestsellera i noviteta. Ovakav adventski kalendar super je za isprobavanje proizvoda. Ima nešto posebno u otkrivanju pojedinog proizvoda svakog dana. Zamišljam kako ću otvoriti prozorčić, unutra pronaći možda neki novi proizvod, možda neki koji sam već isprobala, ali u svakom slučaju ću mu posvetiti vremena; istraživati o kakvom se proizvodu radi, za koju namjenu, pa će slijediti mirisanje, isprobavanje teksture te na kraju navečer prije spavanja i nanošenje na lice. Svaki dan u rutinu će se dodati jedan novi proizvod, a koža će na kraju adventa sigurno izgledati puno bolje. :D

Koji su vama najdraži adventski kalendari? Jeste li već isprobale jedan kozmetički? Imate li u planu kupiti adventski kalendar ove godine? Kakav?

*PR proizvod

Ovaj članak ima 4 komentara.

  • Ajmeee, predivan je! ❤

  • Eowyn

    8 dana bez novog clanka!!! Dajte cure…..nemojte recenzirati samo PR proizvode….

    • Radi se upgrade stranice, trebalo bi biti sve skoro riješeno. :)

  • Eowyn

    Hvala na odgovoru! :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)