Crazy Easter Monday na Juliana Nails

Objavljeno u Kosa & nokti, Ljepota, autorica: - 23.03.2016.

Tražite kvalitetne trajne lakove, velik izbor boja i super cijene? Potraga je završena jer u ponedjeljak, 28.ožujka na www.juliana-nails.hr možete iskoristiti  super proljetni popust preko 50% na više od 130 nijansi iz kolekcije trajnih lakova.

 

Gel-Lack-splash

Juliana Nails trajni lakovi savršena su alternativa uobičajenim lakovima za nokte razvijena posebno za korištenje na prirodnom noktu. Odlično prianjaju i prekrivaju, slojevi su tanki kao da imate običan lak, traju 2 do 3 tjedna i izbor boja je velik. Izaberite svoje favorite u paleti od preko 130 nijansi.

 Gel-lak-boje

Trajni lak – trajna boja u nekoliko poteza!

Tretman Juliana Nails trajnim lakom vrlo je jednostavan:

  1. nanesite tanki sloj „Base&Finish“ laka na pripremljen nokat
  2. sušite 120 sekundi u UV lampi
  3. na vlažni sloj nanesite jedan sloj trajnog laka u boji po izboru
  4. ponovno sušite 120 sekundi u UV lampi
  5. završite sa slojem „Base&Finish“ laka
  6. sušite 120 sekundi u UV lampi i s odstranjivačem gela skinite vlažni sloj

Mali trik: kod nanošenja bilo kojeg sloja bitno je nanijeti ga ravnomjerno preko cijele površine nokta i zatvoriti rub nokta i sve strane tako da spriječite odizanje gela.

Gotovo! Trajni lak noktima daje dugotrajan, lijep i uredan izgled!

Nokti

 

Imate jedinstvenu priliku izabrati najdraže nijanse ili pronaći nove za samo 44 kune, redovna cijena za 15ml trajnog laka je 95 kuna! Provjerite na www.juliana-nails.hr preko 130 nijansi trajnog laka i požurite jer Crazy Easter Monday na Juliana Nails web shopu traje samo jedan dan, u ponedjeljak 28.ožujka i odnosi se na kupnju na webshopu.

*PR objava

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ovaj članak ima 1 komentar.

  • ksenija

    Kako treba naruciti lakove?

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)