EOTD’s travanj

Objavljeno u Ljepota, Makeup, autorica: - 26.04.2016.

Nedavno sam s vama podijelila na koje sve načine možete nositi eyeliner, a danas sam odlučila skupiti u jedan članak koje sam lookove radila u zadnjih par tjedana. Ima i onih koji nisu baš nosivi već su bili trenutak inspiracije i želje za vježbanjem! Nadam se da će vam se svidjeti!

Počet ću s ovim Spužva Bob Skockani lookom kako su ga svi nazvali jer je žuta boja glavna i nacrtala sam kocku pa nekako stvarno asocira na taj lik iz crtića. Taj dan sam se odlučila malo igrati sa šminkom i to je rezultat. Sjenila su iz Sleek ultra mattes V1 palete sjenilo, a tuš je Loreal gel liner, njime sam crtala sve oblike uz pomoć essence kosog kista. Trepavice su Ardell Wispies, a na donje sam stavila nekoliko parcijalnih. Higlighter ispod obrve i u kutu oka je Makeup Revolution Vivid baked highlighter u nijansi Golden lights, a kao podlogu za sve to sam koristila NYX jumbo olovku u nijansi Milk. U kut oka sam dodala i malo essence sorbeta u nijansi Illuminating pineapple, kojeg sam dobila od naše drage Girlboss, jer je vidjela koliko žalim za tim što su ga povukli iz prodaje, a ja sam svoj potrošila.

PRVA

Idući look je bio vježbanje blendanja i plava boja je bila glavna u ovom looku. Opet sam koristila istu paletu, Sleek ultra mattes V1, no ovaj put sam se držala plavih nijansi i bijelog sjenila. Tuš je Loreal gel liner, a na obrvama je kao i u prethodnom looku Maybelline Color Tattoo u nijansi Permanent taupe i na njemu Collistar gel za obrve br. 02.

Plavi liner je BeautyUK pro gel eyeliner u nijansi Cobalt blue, a highlighter je MUR  Vivid baked highlighter u nijansi Golden lights. Trepavice su Ardell Wispies, a na donjima je na drugom dijelu kapka nekoliko parcijalnih.

DRUGA

Na sredini samog kapka je malo Mad minerals mineralno sjenilo u nijansi Day dreamer, a kao baza za sve je opet bila NYX olovka u nijansi Milk.

TRECA

Još malo plave, ovaj puta u ombre lineru. Opet su u pitanju Loreal crni gel liner i BeautyUK pro gel liner u nijansi Cobalt blue. Na kapku je Collistar Ti amo sjenilo u nijansi 75, a u pregibu malo MUR Vivid baked bronzera u nijansi Ready to go. Na obrvama je Maybelline Color Tattoo u nijansi Permanent taupe, trepavice su Ardell Wispies, a na donje trepavice sam nanosila isti plavi liner uz pomoć kista.

CETVRTA

PETA

Iduća dva look-a su prilično slična jer sam isprobavala novi J.cat tekući glitter liner u nijansi Rich red.

Za prvi look sam koristila Freedom makeup House of glamdolls Exotica doll look ( sjenila Taupe, Brunette, Lights, Starlight i Haze).  Prvo sam nanosila S-he dip eyeliner u nijansi 001 Black i preko njega sam stavila J.cat Rich red tekući glitter tuš u nekoliko slojeva. Trepavice su Ardell Wispies, a na obrvama je Freedom dipbrow pomade u nijansi Ebony.

SESTA

Za drugi look sam samo definirala pregib i to Lancom Teint Idole Ultra puderom u kamenu br. 02 koji je tamniji pa ga koristim za konturiranje i ovakve stvari. U kutu oka je opet essence sorbet Illuminating pineapple, a na waterline-u essence crvena olovka za usne Red blush. Na donji kapak i izvučen prema van je J.cat glitter liner u nijansi Rich red. Obrve sam uredila Freedom pomade dipbrowom u nijansi Ebony, a trepavice su Ardell 101 Demi, dok je highlight ispod obrve MUR Vivid baked highlighter u nijansi Golden lights.

SEDMA

Idući look sam napravila inspirirana prekrasnim naušnicama koje sam dobila od jedne predrage cure koja stoji iza stranice Wonderland jewel. Boje su pastelne i totalno ljetne, a kao liner sam koristila Impulse Cosmetics tekući ruž u nijansi Circus. U pregibu kapka sam koristila sjenilo Sweet iz I <3 makeup Salted Caramel palete sjenila, ispod obrve je MUR Vivid baked higlighter Golden lights, waterline BeautyUK Cobalt blue liner( i na donjim trepavicama), dok su ostala sjenila iz Sleek ultra mattes V1 palete. Na obrvama je opet Freedom dipbrow pomade u nijansi Ebony, a trepavice su neke s e-baya.

OSMA

DEVETA

Za idući look sam na obrvama opet koristila Freedom Makeup dipbrow u nijansi Ebony i Collistar gel za obrve u nijansi 02. Lancôme Teint Idole ultra puder u kamenu u nijansi 02 je u pregibu oka, dok je Makeup Revolution Vivid baked highlighter u kutu oka( kao baza u kutu oka NYX  jumbo olovka u nijansi Milk), ispod obrve i lagano nanešen preko kapka. Flormar glitter srebrni liner je oko crnog S-he stylezone dip eyelinera. Plavo sjenilo na donjem kapku je iz Sleek ultra mattes V1 palete. Trepavice su Glam Lash Delicate, a maskara je Collistar Shock.

DESETA

Idući look je nekako jesenski ako gledamo po bojama, no morala sam koristiti malo Freedom makeup House of glamdolls Exotica doll look paletu. Koristila sam nijanse Brunette i Bark u pregibu, preko cijelog kapka Enhance, a na donjem kapku je nijansa Envy. U kutu oka i ispod obrve je Haze i Starlight. Trepavice su Ardell 101 Demi, a maskara Collistar Shock. Tuš je S-he stylezone dip eyeliner, a na obrvama je Freedom pomade u nijansi Ebony.

JEDANAESTA

Za ovaj look sam koristila I <3 Makeup Salted Caramel paletu sjenila. Preko cijelog kapka nijansa Delicious, u pregibu oka nijanse Sweet i Drizzle, na sredini nijansa Yum!, a oko nje s obje strane nijansa Spoon! U kutu oka i ispod obrve voljeni Makeup Revolution Vivid baked highlighter u nijansi Golden lights. Na donjem kapku je nijansa Enjoy. Crveni tuš je napravljen essence olovkom Red blush i na njoj je NYX  soft matte lip cream u nijansi Copenhagen. Trepke su Ardell Doubleup br. 203. Na obrvama je Freedom makeup dipbrow pomade u nijansi Ebony.

DVANAESTA

I to je sve za ovaj put!

Što mislite o ovim lookovima? Koji je vama najbolji i koji biste nosile?

Tagovi: , ,
Close
Maja Galba je od nedavno magistra inženjerka računarstva, a živi Osijeku. Veliki dio njenog slobodno...

Ovaj članak ima 10 komentara.

 • Tina

  Ma ja bih nosila sve ove look-ove osim ”Spužva Boba” :lol: extra si sve odradila nemogu stvarno ništa izvojiti *.* <3 <3 <3 <3

  • aa pa baš ti hvala! da, spužva bob je definitivno nešto što nije za nositi :D :D :D

 • deedee

  pedobre naušnice i makeup na toj slici o.O :D

  • aa meni su naušnice stvarno prekrasne! Hvala ti <3

 • iris m

  Super, sviđaju mi se boje, jako kreativno, nisi jedna od onih dosadnih blogerica koje uvijek nose isti makeup, samo promjene boje :D

  • Pokušavam stalno isprobavati nešto novo, drago mi je da ti se sviđa <3 <3

 • Snowhite

  Sve predivno.. Cisto savrsenstvo.. Molim za savjet za stavljanje tusa za osobe sa spustenim kapcima, koji tus je postojan i ne razmazuje se nakon par sati nosenja!

  • hvala ti! :) Koristiš li bazu neku? Odličan tuš je Lorealov u gelu!

 • Jo

  Super su ti svi lookovi,zavidim ti kako precizno staviš tuš,ja mislim da to nikad neću naučiti iako imam ogromnu želju,ali vještine ni najmanje :( ;(

  • heheh ma samo moraš puno vježbati i moći ćeš i ti :) :) nisam ni ja odmah mogla tak povuci! :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)