Manhattan Colourland LE

Objavljeno u Makeup, autorica: - 12.05.2013.

Ima već nekih mjesec dana kako sam dobila dva proizvoda iz nove Manhattanove kolekcije za recenziju. Do sada nisam još koristila niti tuš za oči niti lak iz redova ovog brenda, no za sve postoji prvi put, zar ne? :) Ako ste već vidjele Colourland kolekciju na policama drogerija, a nećkate se oko kupnje nekih stvari, pogledajte kakvo je bilo moje iskustvo s njima.

16.4.13-041_

Ono čemu sam se veselila najviše bio je tuš za oči, i to srebrni glitter, Couture Carnival 01 Silver Twinkle. S količinom proizvoda od 3 ml zvučalo je idealno za potrošiti u roku trajanja proizvoda – barem u mojim okvirima jer volim nositi šljokičaste tuševe na očima. Međutim… Nekad se valja što manje nadati da se što manje razočaramo. Zašto to kažem? Zato što sam se veselila tušu koji bi bio drogerijskog ranga, superkrcat šljokicama i koji bi se isticao na očima jednako kao i svaki drugi glitter tuš kojeg posjedujem. Nažalost, te šljokice nisu bile ni upola guste pri apliciranju koliko sam htjela, zbog čega sam morala nanositi više slojeva da postignem željenu količinu šljokica. I čak ni tada to nije bilo onako upadljivo kako znaju biti npr. Gabrini tuševi, koji su po meni najbolji i najjeftniji glitter tuševi (više o njima pisala sam ovdje). Tek se dalo naslutiti da nosim srebrnkasti eyeliner, ali iskreno moglo je to biti i šljokičavije. Aplikator je jako tanak i precizan, ali to opet znači ne samo da malo tuša može “pokupiti” sa sobom, nego i da ćete ga morati svako malo ponovno “umakati” u bočicu sa sadržajem. Ispod vidite swatcheve na ruci, pri čemu sam na gornjem dijelu ruke tuš nanosila u jednom sloju, a na donjem dijelu (ove paralelne linije) u dva sloja, kako bih dobila jači intenzitet. Cijena: 29,90 kn.

16.4.13-049_

Drugi dio paketa već u startu nije bio moja sreća jer pod a) ne volim baš zelene lakove za nokte, pod b) ne volim sive lakove za nokte i pod c) ne volim biserni finish na lakovima za nokte :D Ipak, život bi bio predosadan da ne isprobamo ponekad i nešto novo, zar ne? I tako sam prihvatila izazov i nosila ovaj lak nekoliko puta. Za divno čudo, čak mi se i svidio! Boja je jako neobična, kombinacija hladno sive i maslinasto zelenkaste, a sve je zaokruženo bisernim finishem. Nažalost, razlog zašto ne volim biserni finish leži u tome da praktički svi takvi lakovi ostavljaju crtice za sobom pri mazanju, što se vidi i dok je svježe i dok se posuši. No to na stranu, solidno se držao 4 dana na noktima, a onda se počeo čisto malo na rubovima kažiprsta guliti. Moram priznati da nisam očekivala da može stajati i do 6 dana na noktima prije nego stvarno postane vrijeme za skidanje i ponovno lakiranje. Trebam li istaknuti da nisam nosila topcoat za vrijeme testiranja? Četkica je ok, standardno dobra i nije bilo problema s nanošenjem, a i brzo se posuši na noktima, tako da je još jednom bio opće iznenađenje :D Sve u svemu, laka ima 11 ml, što će trajati dugo u mojoj, a vjerujem i u vašoj kolekciji. Cijena: 29,90 kn.

favoriti,-vichy-dezić,-afrodita-006_

16.4.13-044_

Kakva su vaša iskustva s Manhattanovim lakovima za nokte i tuševima za oči? Koristite li ih često ili ih više izbjegavate? Imate li neki proizvod za preporučiti?

Close
Dunja Stojevski (Cydonia) studentica je molekularne biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultet...

Ovaj članak ima 10 komentara.

 • MAJA

  sve u svemu niss ne valja ahahahaha :D

 • Marija

  Imam ovaj lak ali u nekoj rozoj nijansi, nisam zadovoljna kako izgleda na noktima. Kupila sam ga jer inače volim manhattan lakove, a ovaj je bio na nekoj akciji za 15 kn.

 • nisam oduševljena…očekivala sam puno ljepše boje s obzirom da je naziv Colorland :kima:

 • Ruby

  Uopće mi se ne sviđaju boje :ljut: očekivala sam nešto kolorističnije i ljepše,a povrh svega šarenije :mrgud:

 • Lela

  lak je *_________________________________________* :*

 • Trixiebell

  Manhattan je najdosadniji brend na svijetu :D

 • Banjalučanka

  Meni su lijepi Manhattan lakovi iz kolekcije LOTUS EFFECT imam neki svijetlo plavi i svijetlo zeleni, a i ostale boje su sve nosive. Mislim kupiti još nijansi :D

 • Little.Miss.Sunshine

  Ni meni se lak ne sviđa, a tuš je nažalost razočarenje :D

 • Selma

  Boja nije po mom ukusu :ozbiljan: ali ko voli nek’ izvoli :kima:

 • lola

  meni se oba proizvoda uopće nesviđaju :P :?

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)