#redcarpet makeup s drogerijskim proizvodima (Inspiriran J.Lo)

Objavljeno u Ljepota, Makeup, autorica: - 09.05.2016.

Tko kaže da je J.Lo glow rezerviran samo za crveni tepih? :) Sve što vam je potrebno za ovaj makeup možete pronaći u najbližoj drogeriji!

Ovaj makeup bit će odličan za sve posebne prigode poput maturalnih, vjenčanja, a preživjet će čak i dejt s najdražim muškarcem. Uživajte!

[youtube width=”700″ height=”394″]https://www.youtube.com/watch?v=gi3gFk-R6tc[/youtube]

Klik na fotke za veći prikaz

Close
Ivana Blažoti Mijoč (WannaBe) magistrica je informatike koja je nakon nekoliko godina rada u korpora...

Ovaj članak ima 3 komentara.

  • eowyn

    Presavrseno! Pigmentaciju koju postignes mokrim kisticem…extra.Imam svecanu prigodu u subotu,dobila sam inspiraciju,thnx. Btw gdje kupiti Aura proizvode?

    • Hvala ti od <3 Auru možeš kupiti u pojedinim Kozmo drogerijama ;)

  • Shadow4

    Obrve markerom crtane nike obrnutog oblika sponzor oci plavice natekle i lice od pudera ko smirgli krasno sta nekom treba to

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)