Moja jutarnja rutina

Objavljeno u Lifestyle, Ljepota, autorica: - 14.10.2016.

Tražile ste me da vam snimim proizvode kojima njegujem svoju kožu, pa sam ja snimila svoju cijelu, realnu jutarnju rutinu. Od ustajanja, njege, brzinskog make upa, doručka, šetnje pasa… Pogledajte video!

[youtube width=”700″ height=”394″]https://www.youtube.com/watch?v=yO7iL1TdUeI[/youtube]

Evo i popisa proizvoda koje sam koristila prilikom jutarnje njege:

Planiram snimiti i zaseban video o fitness gadgetima i aplikacijama koje koristim, zanima li vas takav tip videa? Dotad, evo linka na Kayla Itsines Sweat aplikaciju pomoću koje vježbam i prema kojoj se hranim (Android, iOS).

Dijelimo li slične rituale? Pišite mi u komentarima!

Close
Ivana Blažoti Mijoč (WannaBe) magistrica je informatike koja je nakon nekoliko godina rada u korpora...

Ovaj članak ima 7 komentara.

 • Obožavam gledati tvoje videe… Vidim da imas Vichy fluid Slow Age, kakav je?

  • Hvala ti <3 Slow age je odličan, koristim ga ispod make upa – brzo se upija, daje zdravi sjaj, a opet matira kožu i ima SPF, tako da je idealan za tu namjenu!

 • Karmen

  Zanima me odakle je Jack Daniel’s dispenzer :)

  • Iz Konzuma :D Kupiš onu manju bocu Jack Danielsa i, kad je prazna, natočiš sapun te našarafiš dispenzer od sapuna.

   • Whoever edits and puhibsles these articles really knows what they’re doing.

 • danchy

  Odličan video, snimi svakako i večernju rutinu,ili jedan svoj cijeli prosječni dan :)

 • Iva

  Super video..psi su zakon! Jedno pitanje malo ne vezano za kozmetiku..jesu li kastrirani? Vidim da su puni života, a od dosta ljudi sam čula da postanu ljeni i depresivni..ugl tražim iskustva da riješiš dvojbu sa svojom malom zvijeri

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)