Moj studio room tour i kolekcija šminke

Objavljeno u Lifestyle, Ljepota, autorica: - 02.07.2016.

Drage djevojke, u novom videu odlučila sam vas odvesti u, gdje nastaju moji tutoriali, moje mjesto za odmor i trenutke kreativnosti. Pogledajte!

[youtube width=”700″ height=”394″]https://www.youtube.com/watch?v=ifKStzISSX4[/youtube]

 

Sobu sam nedavno uredila po svojim željama. Prije preuređenja bila je žute boje, bez svjetla i djelovala vrlo skučeno. Bojanjem zidova u bijelo, bijelim namještajem i velikim ogledalom dobila sam dojam dodatnog prostora i svjetline koji su mi bili potrebni za snimanje. Sobu sam ukrasila detaljima plave i zlatne boje, koje su moje dvije omiljene nijanse.

Smatram da svaka djevojka i žena treba imati svoj kutak u stanu ili kući u kojem će uživati, koji je opušta i koji će urediti po svojim željama. Imate li vi svoj? Pišite mi u komentarima kako ste ga uredile!

 

Close
Ivana Blažoti Mijoč (WannaBe) magistrica je informatike koja je nakon nekoliko godina rada u korpora...

Ovaj članak ima 6 komentara.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)