Otvorenje Juliana Nails shopa i akademije

Objavljeno u Lifestyle, Ljepota, autorica: - 11.12.2017.

U subotu 09.12.2017., u Aveniji Dubrava 82, Juliana Nails je otvorila svoja vrata za sve ljubitelje ljepote, estetike i njege noktiju i trepavica.

Tom prigodom na jednom mjestu bili su izloženi svi proizvodi Juliana Nailsa uz besplatne radionice za nokte i trepavice.

 

Juliana Nails shop i akademiju posjetile su i poznate djevojke Hana Hadžiavdagić Tabaković i Anita Dujić, koje također koriste Juliana Nails usluge i proizvode.

Pogledajte kako je prošlo Veliko otvorenje i tko su sretni dobitnici naše nagradne igre.

Facebook stranica Juliana Nails

Instagram profil Juliana Nails

Juliana Nails je mjesto gdje ćete pronaći sve za manikuru, ugradnju noktiju, i ekstenzije trepavica. U Juliana Nails Akademiji već kreću prve edukacije za ugradnju gelom, trajni lak, nail art, ugradnju trepavica te usavršavanja. Postanite majstor ovog posla uz Juliana Nails proizvode i posjetite Juliana Nails trgovinu i akademiju u Avenija Dubrava 82.

Juliana Nails asortiman proizvoda i usluga možete pogledati i na webshopu, kao i na društvenim mrežama.

*PR objava

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)