Merida Hrabra – karnevalski makeup & kostim

Objavljeno u Ljepota, Makeup, Tutoriali, autorica: - 01.02.2016.

Maškare, maškare!!! Karnevali i kostimirani partiji su blizu i naravno da sam jedva dočekala da se maskiram. Donosim jedan veseli i razigrani tutorial Meride Hrabre.

Crtić sam pogledala sigurno par puta i priča me se toliko dojmila da sam se morala obući i biti ona jedno popodne. Mogu reći da sam stvarno uživala! Želim također napomenuti da ovo nije originalni kostim jer nisam imala luk i strijelu. Što se haljine tiče, bilo bi super da sam imala zelenu ali ova mi je stvarno dobro poslužila. Proizvodi koje koristim su ispod videa na YouTube-u.

Ovo je prilično jednostavan look za kreirati i ne zahtijeva puno vremena. Slijede fotografije a video je posljednji. :)

Moje isprike za 15 sekundi praznine na na kraju videa, editor nekada radi po svom i tako sprema filmić. :)

Ako vam se sviđa moj rad možete me pratiti na Instagramu i Facebooku. Hvala puno! <3 Uživajte u kostimiranim zabavama i krafnama !

600

Merida Hrabra 038

Merida Hrabra 028

Merida Hrabra 035

Merida Hrabra 036

IMG_1104

IMG_1099

IMG_1071

IMG_1077

IMG_1076
[youtube]https://youtu.be/iT-X7ROO6NQ[/youtube]

Što kažete na moju verziju Meride ? Kostimirate li se i vi ovih dana ?

Ovaj članak ima 11 komentara.

 • Čudim se da još nema nikakvih komentara o.O Video je drugačiji i vidi se da si se potrudila- mene je glazba osvojila :D Iako perika moram reći da ti ova boja baš nekako otvara lice i ten ti izgleda odlično. Me likey ;)

  • Hvala ti puno ! Jesam da, puno sam radila na ovom tutorialu..ali sve iz ljubavi, ne radi lajkova ili komentara :) Iako mi je naravno uvijek drago da se nekome moj radi i svidi.
   Da,glazba je iz crtica pa sam morala staviti radi ugođaja :)
   Također volim naračastu kosu, imala sam već izlet u takvu boju međutim meni je dosta teška za održavati pa sam ostala vjerna svojoj prirodnoj plavoj. Hvala na komplimentu u svakom slučaju :)

 • Super video,prave umjetnicke slike :)) Prelijepo <3

  • Hvala ti ! Stvarno mi je drago da ti se sviđa moj rad :) :)
   Lijepe riječi uljepšaju i najkišovitiji tmurni dan ! :D

 • Wow, odlicna! :D

 • Predivno! Uistinu ti stoji narančasta kosa :D Gdje si kupila periku i kostim? :D

  • Hvala ti puno !
   Puno mi ljudi kaže da mi narančasto dobro stoji i čak sam imala izlete u pravo farbanje ali je stvarno jako teška za održavanje i iziskuje odlazak pravom frizeru kako bi boja izgledala lijepo, a to mi trenutno nije neka povoljna opcija. Tako da se držim perika :)
   Periku sam kupila na Ebayu a kostim je moj, šivan za jedan nastup. Super mi je poslužio za ovaj tutorial. :)
   I oprosti što kasnim sa odgovorom. Imala sam problema sa log in-om. ;(

 • mariposa

  ajmeeee preee preee, bravoo!!!!

  • Hvala ti puno !!! :D :D
   Drago mi je da ti se sviđa. I oprosti sto kasno odgovaram. :?

 • mey

  zaista divno

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)