Velika rasprodaja na Essence i Trend It Up policama

Objavljeno u Ljepota, autorica: - 24.01.2019.

Danas sam bila u potrazi za tinejdžerskim rođendanskim poklonom. Ja uvijek igram na sigurno, pa sam odlučila napuniti kozmetičku torbicu šminkom primjerenom za tu dob. U nastavku pogledajte što sam sve ulovila na popustu.

Za tinejdžersku dob najradije kupujem Essence, She ili Trend It Up proizvode, koji su cijenom pristupačni, a kvalitetom zadovoljavaju djevojke koje se tek počinju šminkati, ako naravno nemaju problematičnu kožu.

Na popuste sam slučajno naletjela u DM-u, iskreno nisam sigurna kada je akcija počela, vjerojatno će trajati do isteka zaliha, a police su već poprilično prazne.

Pa krenimo redom:

Essence Too glam to give a damn paleta sjenila
Sjenila dolaze u pravokutnoj, kartonskoj ambalaži sa cvjetnim uzorkom I sadrži 9 sjena. Cijena ove palete prije popusta bila je (ako se ne varam) 50,00 kn, a ja sam ju platila samo 9,99 kn.

Essence Born awesome paleta sjenila
Sjenila također dolaze u pravokutnoj, kartonskoj ambalaži, narančaste boje I pomalo baca na retro (disco) dizajn, također sadrži 9 sjena. Cijena ove palete jednaka je prethodnoj, prije popusta 50,00 kn, a nakon popusta isto 9,99 kn.

Essence Go for the glow paleta highlightera
Ova paleta je manja od onih za sjenilo, dolazi u bijelo-rozoj boji sa zvjezdicama I holograf efektom, a sadrži 3 highlightera. Cijena ove palete na Pink Pandi je 51,90 kn, pa pretpostavljam da je u DM-u bila nešto jeftinija, a ja sam ju platila (teško za pogoditi) 9,99 kn.

Essence Stamp it pečat I pločica za nokte
Pečat dolazi u okrugloj kartonskoj kutiji, a pločica u foliji I kartonskoj kuvertici. Mislim da je cijena pečata bila oko 30-ak kuna, a pločice 12-13 kn, plaćeni su svaki po 9,99 kn.

 Trend It Up HOLO lak za nokte
Ljubičaste je boje sa holografskim efektom, dolazi u bočici od 11 ml, a njega sam dobila potpuno besplatno! Iskreno ne znam kako I zašto, da sam pogledala račun dok sam bila na kasi mogla bih dobiti tu informaciju. Čak I nisam sigurna koliko taj lak košta, moja pretpostavka je 15-25 kn.

Trend It Up proizvode nisam previše gledala jer je polica opustošena, ali ako sam dobro vidjela na popustu su se našle olovke, ruževi i lakovi za nokte.

Ovo je 5 proizvoda koje sam ulovila na popustu. Ukupna vrijednost (po mojoj procjeni) bez popusta bila bi oko 200 kn, a ja sam ih platila 50 kn, što znači da sam uštedjela 75%. Sličan ovakav poklon sam kupila prije mjesec dana, a sadržavao je puno manje paleta, a više sitne kozmetike I platila sam ga oko 300 kuna, tako da ovo je definitivno odličan ulov!

Evo još par stvarčica koje sam kupila:
Essence blender kist I kist za sjenilo, Lash princess maskara, She balzam za usne u boji i duo olovka za oči, Balea maramice za čišćenje lica.

Volite li kupovati na popustima? Koji je vaš najbolji ulov?

Close
Marta Rebeka Pavlović (MiniMe) novopečena je riječka vizažistica koja obožava kozmetiku i sve što je...

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • Odličan ulov! Obožavam popuste,bas me čine ponosnom kad ugrabim nesto na super akciji. Kupila sam kao i ti Go for the glow paletu.Par dana prije Catrice In a box paletu sa cca 70kn na 16,90. A najbolji ulov mi je bio u Douglasu (jos vrijedi akcija) serum sa 199 na 9,90 kao i krema za lice te podrucje oko ociju.

    • Također! Iako se rijetko dogodi da uopce ulovim bilo sto, ali ovaj put sam imala sreće :)
      Wow! Hvala ti na dojavi, morat ću se i zaletiti u Douglas i pogledati :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)