Dan žena i Dani ljepote

Objavljeno u Moda, autorica: - 08.03.2011.

Drage šminkerice, od srca vam želimo sretan Dan žena, budite nam i dalje lijepe, samopouzdane, uspješne i nasmješene! A evo i jednog prijedloga za proslavu :)

Naime, od 11. do 13. ožujka, dakle ovog vikenda, od 10 do 19 sati na Zagrebačkom velesajmu održat će se Dani ljepote. Radi se o međunarodnom sajmu kozmetike, pribora i opreme za salone. Raj za šminkerice.

Uz standardne prezentacije, moći ćete uživati u različitim wellness, medicinskim i sportsko-rekreativnim tretmanima. U nedjelju ćete se od 12 sati u Celebrity corneru družiti i s poznatim osobama iz svijeta estrade, mode i sporta, između ostalih bit će tu Leona Paraminski, Jacques Houdek, Bojan Jambrošić, Feminem, Robert Bošković, Ivana Kindl, Antonija Šola, Žanamari Lalić, Viktorija Novosel, BabyDoll, Lina i EyeWannaBe :D

Na sajmu će se održati i natjecanje u dizajnu noktiju (12. i 13. ožujka), i to u čak deset kategorija. A vi ćete, uza sve što smo već navele, imati priliku i osvojiti ponešto svakog dana u 17:00 sati. Cjelokupni program možete pogledati na web stranicama Dana ljepote.

U isto vrijeme u paviljonu 5 održat će se i Dove Fashion.hr tjedan mode te prvi dizajnerski sajam mode Fashion.hr industrija. U tri uzbudljiva dana predstaviti će se pret-a-porter kolekcije modnih prvaka Branke Donassy, Roberta Severa, Zorana Mrvoša i I-GLI.

Vidimo se na Danima ljepote?

Close
Šminkerica je prvi i najveći regionalni beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog ...

Ovaj članak ima 14 komentara.

 • Andrea :)

  Šteta što je u sve u Zagrebu :placem:

  • Nena

   Baš tako ! :placem:

 • Haha

  Meni tata postavlja te štandove za sajam ljepote.

 • Ellchy

  Zašto su sve dobre stvari u Zagrebu?! :placem:
  Lijepo se provedite sa celebovima i javite nam dojmove (hoćemo izvještaj 8) )

 • Dora

  SRECAN SVIMA 8.mart
  Da budete lepe,zdrave i voljene.
  :ljubav: :ljubav:

 • Minnie

  Sretan dan žena! :weee:
  Ja idem na Dane ljepote, baš sam uzbuđena zbog toga! :weee:

 • keetii

  Želim dobru zabavu svima! Veliki pozdrav!

 • TeiČČ :D

  nažalost ja sam iz og tak da… :placem:

 • Ana

  Nadam se da ćemo dobiti detaljan izvještaj sa velesajma, dobro se provedite! :)

 • Av

  nije u sklopu posta, ali ako jednoj od vas nebi bio problem, bi li mogle do četvrtka-petka napraviti tutorial inspiriran Rimljankama, nešto u sklopu jake zlatno- crne kombinacije (za maškare je) ?????

 • Nanethiel

  ulaz je slobodan ili?

 • *velvet_eyes*

  na ovo planiram ić već godinu dana…ali naravno da mi je planove poremetila “viša sila”…a buuuuuu :( sad ste me sjetile :placem:

 • Gogi

  Super

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)