‘Back to school’ new in

Objavljeno u Ostalo, autorica: - 04.09.2015.

Drage cure, kako se bliži početak nove školske godine, odlučila sam vam pokazati što sam sve kupila u tu svrhu.  :kima:  Prošle godine napisala sam par riječi o samom učenju i organizaciji, a ukoliko ste propustile taj post onda možete kliknuti ovdje. :)

IMG_2462

Ove četiri bilježnice kupljene su u Interšparu po cijeni od 7 kn. A4 su formata, sve su na crte osim bilježnice ‘Save the date’ koja je na kvadratiće. Čvrste su, sjajnih korica te imaju glitter po sebi. Mislim da je ovo odlična cijena za ovakav tip bilježnice  :D

IMG_2465

Sljedeće stvari kupljene su u Kauflandu. Prva i treća bilježnica kupljene su po cijeni od 3 kune, dok je ova plava u sredini koštala 12 kn. Ona je malo skuplja jer ima tvrde plastične korice, što inače preferiram jer mi smeta kad mi se bilježnice iskrive u torbi, tj. kada dobiju ‘uši’.  :D

IMG_2480

Ovo mi je najdraža slika, obožavam vidjeti sve šareno i veselo!  :D Posebno sam bila sretna kad sam ugrabila ovo slatko ravnalo sa šljokicama za 6 kn. Nastavit ću s lijeve strane gdje se nalaze flomasteri koji s jedne strane imaju tanak, a s druge debel vrh. Njihova cijena je 20 kn. Pokraj njih nalaze se tanki highlighteri koje sam kupila po cijeni od 10 kn zato što su mi takvi tanki najpraktičniji da ih držim u pernici. Ljepljive vrpce bile su mi jako simpatične, koristit ću ih za isticanje natpisa na knjigama te za dekoriranje poklona, njihova cijena je 6 kn. Dolje možete vidjeti tanke kemijske/flomastere koje sam kupila za 15 kn. Odlični su! Stvarno sam dijete što se tiče pribora za školu, ali što ću kad ga volim i gotovo  :lol:

IMG_2467

Sad prelazimo na kupovinu iz Lidla  :kima: Kao što možete vidjeti, ulovila sam bilježnicu, blok za crtanje te fascikle. Bilježnica je kupljena po cijeni od 20 kn. Na kvadratiće je, ima organizator unutar sebe te ima čvrste plastične listove kao korice. Blok za crtanje po cijeni od 10 kn uzela sam jer ima obične čiste bijele A4 listove koje lako mogu odvojiti kada mi je to potrebno. Iako se na slici vidi samo jedan fascikl, u kompletu sam dobila tri A4 fascikla za 15 kn. Svi su ovako lijepi i šareni, osim ovog na slici jedan je na leptiriće, a drugi na sove.  :)

IMG_2476

Ovakve slične kemijske već sam kupila u Kauflandu, kao što ste mogle vidjeti malo iznad. Međutim, bilo mi je žao propustiti priliku jer je i ovaj set bio poprilično jeftin, oko 18 kn. Rade posao i više nego dobro, vrlo su slične Stabilo kemijskama, a njihova cijena je puuuno veća. Tako da bolje da sam se osigurala ukoliko mi se koja kemijska istroši, što mi se često dogodi. Better safe than sorry!  ;)

page

U Lidlu sam kupila još i set od 4 highlightera te set od 6 kemijskih olovki. Oba seta su proizvedena od recikliranih materijala.  Markeri za označavanje teksta dolaze u četiri boje: roza, zelena, narančasta i žuta. Kemijske su sve crne boje, samo im je pakiranje u različitim bojama. Cijena oba proizvoda je 10 kn.

IMG_2469

Zadnja na redu je ova predivna bilježnica kupljena u Algoritam knjižari za 40 kn. Na slici možete vidjeti da je podijeljena na više cjelina koje razdvajaju fascikle. Iako joj je cijena viša, zbilja je opravdana. Najviše mi se sviđa što u ovu bilježnicu mogu zapisivati bilješke od više predmeta jer su listovi lijepo odvojeni.

I to je to od moje kupovine za novu akademsku godinu! Vama želim puno sreće, uspjeha i dobrih bilješki u novim bilježnicama!  :kima:

Što ste vi sve kupile za školu/fakultet? Volite li i vi šarene bilježnice/kemijske/blokiće?

Ovaj članak ima 3 komentara.

  • Obožaavam pribor za pisanje, blokiće, rokovnike, sve za organizaciju! :* Uvijek sam bila slaba na to, a i danas rado često svratim u knjižare. Moram do Kauflanda sad po sve ove setove tankih flomastera! :)

    • I ja sam oduvijek slaba na to, baš me vesele takve sitnice! :kima: Moraš poći u Kaufland, stvarčice su jeftine, a kvaliteta ne izostaje ;)

  • Ja mislim da je ovo prva godina da tako kasnim sa kupovanjem biljeznica, olovaka, itd… Ne mogu se jos pomiriti s time da je ubrzo skola ;( ;( :mrgud:
    No dobro… I ja isto volim to sarenilo, svake godine uzmem neke nove kemijske, male flomastere, ali mislim da ove godine necu jer ne volim kada mi je u biljeznicama sve podcrtano i podebljano sa razlicitim flomasterima i kemijskama… :ozbiljan:

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)